Опасен екшън в Бургас: Ексченгето Христо мята ножове, намесиха се спецчастите СНИМКИ

Спецотрядът към ОДМВР-Бургас неутрализира опасен престъпник в Средец, който се оказа бивш полицай. Подивелият Христо е около 50-годишен. По думите на негови съседи, цитирани от Флагман.бг, бил изключително опасен и бил освидетелстван.

В момента трябвало да бъде заведен на отчет в Психодиспансера в Бургас, страдал от синдром на скования човек. 

Последните му изцепки били много, а агресивното му и противообществено поведение плашело дори редовите полицаи, тъй като бил непредвидим. Те го познавали добре.

Повечето от тях дори са работили с него. Имали притеснения, че може да се е сдобил с незаконно оръжие и да се стигне до някоя трагедия. Когато агресирал, вдигал брутални скандали, хвърлял ножове, бутилки, налитал на бой и имал силата да унищожи човек.

В къщата на ул. „Васил Коларов“ той обитавал първия етаж заедно с майка си и дъщеря си, а на втория живеел брат му със семейството си.

Неведнъж съседите ставали свидетели на ужасяващи ситуации и подавали сигнал в полицията. Днес вече се наложило да бъде извикано подкрепление от качулките – след последната изцепка на Христо, който в пристъп на бяс хвърлял ножове.

Полицейските екипи щурмуваха жилището на агресивния мъж от Средец около 09:40 часа тази сутрин

Христо от Средец бе зрелищно арестуван преди минути

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ