Въпроси свързани със секса, които те притесняват, друже

Рано или късно, повечето мъже изпитват някакъв вид притеснения свързани със сексуалния си живот, но дали наистина притесненията са основателни. Направете този тест и вижте, знаете ли наистина за какво да се притеснявате?

1 Жените харесват окосмяването по тялото на мъжа

Правилно или Неправилно

2 Размерът на пениса е много важен за повечето жени

Правилно или Неправилно

3 Удовлетворението на жената от секса, зависи от способността на нейният партньор да я докарва до оргазъм

Правилно или Неправилно

4 Презервативът намалява удоволствието от секса

Правилно или Неправилно

5 Какъв е процентът на мъжете и жените на възраст между 50 и 60 години, които са правили секс не повече от веднъж през годината?

9% от двойките ,   20% от двойките ,   30% от двойките

6 Кой е най-често срещаният сексуален проблем сред мъжете, определян като полова дисфункция?

Бързото свършване

Еректилна дисфункция

Бавното свършване

Ниското либидо (сексуален живот)

7 Какво е необходимото време, един мъж да достигне до оргазъм?

2 минути ,   5 минути ,   10 минути, повече от 10 минути

8 Кои от изброените неща помагат при преждевременна еякулация?

Медикаменти

Натурални продукти

Презервативи

Чест секс

Всички изброени

Повечето мъже изпитват проблеми с ерекцията в един или друг момент през своя живот?

Правилно или Неправилно

 

Отговори

1 Правилно

Разбира се, има вкусове всякакви и отговорите на жените могат да бъдат най-разнообразни, когато става въпрос за окосмяване на тялото.

Проучване разглеждащо половото поведение, публикува резултати, които показват, че обратно на съвременната тенденция, за пълното обезкосмяване на повечето мъже  от рекламите и от медиите, наличието на окосмяване по тялото на мъжа има положителен ефект върху неговата привлекателност.

2 Неправилно

Повечето жени не намират това за много важно.

Холандско проучване, фокусирано върху този специфичен въпрос показва, че за повечето жени е по-важна дебелината, отколкото дължината на пениса. 22% отговарят, че размерът за тях не е от значение, 55% отговарят , че е важна само дебелината,

20% смятат, че е важна дължината и дебелината и за едва 3% от жените големият размер е много важен.

3 Неправилно

Докато оргазмът е желан сексуален резултат, проучвания разкриват, че жените не смятат само него, като критерий за задоволяващи сексуални контакти.

Освен  това  те смятат за важно, наличието на чувството да бъдеш обичан, щастлив.

4 Неправилно

Изследване показва, че презервативите не  оказват никакво влияние върху хора, които приемат секса, като положително преживяване.

5 9%

Според международно изследване, проведено през 2010 година, 9% от двойки на възраст между 40 и 50 години, заявяват, че през изминалата година не са правили секс, такъв отговор дават 21% от двойките на възраст между 50 и 60 години и 54% от тези на възраст над 70 години.

6 Бързото свършване

Преждевременната еякулация е най-често срещаният сексуален проблем при мъжете, случващ се при около 20 до 30% при мъжете от всички възрасти.

“Преждевременно” е много субективно определение, но повечето експерти смятат, че то се случва една или две минути след вагиналното проникване.

7 5 минути

Проучване включващо над 500 двойки е показало среден резултат, че малко над 5 минути от началото на сексуалния акт е времето необходимо за получаване на оргазъм от мъжа.

8 Всички изброени

Специалистите смятат, че преждевременната еякулация се третира най-успешно с медикаменти, натурални продукти и с по-често правене на секс.

Носенето на презерватив, също помага срещу преждевременната еякулация, тъй като прави пениса по-слабо чувствителен по време на секс.

9 Правилно

Няколко международни проучвания показват че приблизително 52% от мъжете, поне веднъж през живота си са срещали трудности с получаването на ерекция.

Честите проблеми с ерекцията засягат между 5% и 15% от мъжете на възраст между 30 и 70 години. Проблемите с ерекцията, най-често биват свързани с напредването на възрастта, здравословното състояние (високо кръвно налягане, диабет, сърдечни заболявания) и емоционалното неравновесие, като гняв и депресия.

9 Неправилно

Истина е, че прекомерната употреба на алкохол засяга способността на мъжа да получава ерекция, въпреки, че не винаги се случва. За някои употребата на алкохол може да намали тревогата и психическото напрежение, като улеснява получаването на ерекция. При по-възрастните мъже, дори минималната употреба на алкохол може да възпрепятства получаването и поддържането на ерекция.

Мъжете приемащи медикаменти за справяне с еректилната дисфункция, трябва да се консултират със своя лекар, дали не биха взаимодействали с алкохол.

10 Правилно

Смята се, че  остаряващите мъже имат нужда от по-продължителна сексуална стимулация за да получат оргазъм заради намалените нива на тестостерон и появата на здравни проблеми.