Точка на кипене: Скандалът между Джино Бианкалана и Ива прерасна във…

След като преди ден ви информирахме за заплахите, които Джино Бианкалана отправя към певицата Ива Атанасова заради хонорар от 500 лева, ето, че скандалната ситуация между тях придоби още по-внушителни размери.

Блондинката отправи тежки обвинения към риалити звездата в социалните мрежи, където се оплака, че Джино я e завлякъл с хонорар от 500 лева, който й дължал за парти по случай Хелоуин в негово заведение. Тя трябвало да направи реклама на ресторанта и да бъде лице на купона за най-страшния празник, а също поела ангажимент и да напълни няколко маси в ресторанта, но впоследствие нейните приятели не дошли, тъй като били повалени от коронавирус.

Поради тази причина в края на празненството на Айви й било съобщено, че ще получи само 100-150 лева като възнаграждение, което тя счела за подигравка.

Певицата предупредила собствениците, че ще им направи антиреклама в мрежата и получила телефонно обаждане от Бинакалана, който я заплашил, че „ще я потроши и пребие, и ще й навре парите в устата“, нарекъл я и с изключително обидни епитети. 

В серия от сторита в Инстаграм профила си като реакция Айви се закле, че ще подаде жалба в полицията за отправените срещу нея заплахи. Но и Бинкалана не й остана длъжен, заявявайки, че ще изложи и своята версия на случилото се в нощта на Хелоуин, пише „Телеграф“.

Според Джино той организирал в заведението си рождения ден на Айви, тъй като тя „нямала един лев“ и не можела да си го позволи. Сметката изляза около 6 бона и Джино я покрил напълно. В замяна Айви обещала да води клиенти в ресторанта му, но това по думите му не се случило. 

За Хелоуин Айви се свързала с майката на Джино, като й обещала да доведе 50 човека на партито с костюми и поискала 500 лева в замяна. По думите на Джино обаче дошли само 15-16 души. 

Бинакалана също се закани да съди Айви, но за клевета. „Тя си мисли, че е някаква певица, но има една песен. Ти си смешна, ти си никоя“, изпусна нервите си Джино и отрече да я е заплашвал, но потвърди, че я е нарекъл „мърша“ и „проститутка“.