Шампионът Стрикланд бил изгонен от ММА зала заради непристойно поведение

Новият шампион на UFC в средна категория Шон Стрикланд е трябвало да се раздели с ММА отбора на живата легенда в спорта Дан Хендерсън заради непристойно поведение

„Той беше в моята зала три години. Накарахме го да си тръгне. Държеше се зле и говореше по обиден начин с хората. Беше страхотен тренировъчен партньор.

Винаги ти трябва в залата някой, който да те кара да тренираш здраво, но беше прекалено неуважителен към съотборниците си“, заяви бившият претендент за титла на UFC в подкаста на ММА коментатора Джо Роган.

53-годишният ветеран споделя още, че е посъветвал Стрикланд да се премести от полусредна категория към средна категория. В момента американецът е властелин в тази дивизия. В последната си битка в UFC той детронира Израел Адесаня с доминация в пет рундов двубой в Сидни. Бившият шампион на PRIDE и Strikeforce е категоричен, че най-доброто оръжие на Стрикланд е неговото кардио.

„Натурално има много добра кардио. Знае как да се бие, но и просто има много кардио“, споделя още бившият национал по борба на САЩ.

Последвайте канала ни в