Светльо Петров: Вкараха ни ранен гол – явно момчетата искаха да си спестят бягането след мача

Наставникът на Етър Светослав Петров остана доволен след победата с 2:1 над Ботев (Враца) в efbet Лига. Бившият полузащитник на ЦСКА, Кубан и Нефтчи (Баку) се пошегува, че момчетата му са пуснали ранен гол, за да си спестят допълнителните бегови упражнения след срещата.

„Не мога да кажа, че съм доволен от облика и мача. Най-доволен съм, че спечелихме, след като изоставахме рано в резултата.

Играхме на високо ниво, днес е мач, който трябваше да бъде спечелен със сърце. Поздравявам Ицо Янев, отборът им правят неща, които той обича и на моменти им се получават, но се радвам, че проявихме мъжество и се раздадохме на 100%. Питах ги как се чувстват, всеки искаше да остане до края на терена. Все още има доста какво да работим, но пък се получиха неща, каквито тренирахме и какво бяхме подготвили за мача. 

Недоволен съм изключително, че втори мач допускаме гол след първите пет минути. Не сме отбор, който може да си позволи подценяване, по-скоро говорим за липса на концентрация. Явно момчетата искаха да си спестят бягането след мача и направиха така, че да бягат максимално в мача. След срамния мач с Хебър се раздадохме и показахме на феновете, че могат да ни вярват. 

Още когато дойдох ми направи впечатление, че играчите нямат увереност в собствените си възможности. Надявам се, че особено последните два мача ще бъдат една добра предпоставка да трупаме още точки. На този етап мислим как да извлечем максимума от футболистите, с които разполагаме. Срещу ЦСКА очаквам да се представим добре и футболистите да изпитат удоволствието от такъв. ЦСКА играе силно, откакто Ел Маестро смени системата, ще бъде интересен мач“, каза Светльо Петров. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe