Най-добрите актьори са от тези зодии ВИДЕО

Отново е петък 13-ти. За много хора този ден е направо фатален или поне те така си мислят, като с черната котка, която уж носи лош късмет, ако мине пред теб. А двете в комбинация… става мноого страшно. Това направо може да докара по-суеверните до истерии и депресии.

Този петък 13-ти, обаче няма да е като другите, защото сме ви подготвили едно вълнуващо космическо приключение.

Някога чудили ли сте се от кой зодиакален знак са най-креативните, талантливите и можещите сред актьорите? Е, ние направихме едно такова проучване с актьорите и актрисите спечелили най-много Оскари до момента и в следващите минути ще го споделим с вас.

Още в зората на човешката цивилизация небесните тела са били средство за ориентир при дългите пътувания. Богатото въображение на древните хора пък дало на тези съзвездия имена, които последствие били свързани с поетични разкази. Андромеда, Касиопея, Персей, Орион, Голямата и Малката мечка, както и много други. А сега ще се насочим към последното място, където се нарежда зодиакалния знак Близнаци.

Според много астролози те са двойнствени, трудно може да им се вярва, разпилени са, но в същото време, когато трябва да направят нещо го правят с лекота!

Представителите на този „Въздушен“ знак са извоювали през годините цели 60 номинации, а от тях 22 Оскара са в ръцете на близнаците. Май този художествен безпорядък, в който живеят все пак не е толкова зле.

Нека обърнем внимание и на някои от известните представители на този знак. Сред тях са имената на Натали Портман, Морган Фрийман, Анджелина Джоли, Лиъм Нийсън, Том Холанд, Зоуи Салдана, Крис Еванс, Джони Деп, както и единствената по рода си Мерилин Монро.

Да си признаем случвало ни се е или поне на повечето от нас да подходим скептично към някого само заради неговия зодиакален знак. Сякаш не възпитанието, действията и думите, а само датата на раждане е определяща. Сега много запалени по астрологията ще кажат, че има също така асценденти и десценденти, но няма да задълбаваме чак толкова, защото преминаваме към единадесетото място, където ни очакват Девите.

Те са предвидливи, предпазливи и имат силно развито чувство за ред. Лесно се нагаждат спрямо предизвикателствата от живота и всичко подлежи на изследвания и дълбок анализ. Но в същото време не са способни да видят собствените си грешки и често ги приписват на околните. А мнението им за тях доста често е в пъти по-негативно, отколкото трябва да бъде.

Дали заради тези или други причини, но за всичките години откакто се раздават Оскарите Девите са взели общо 22 Оскара от само 47 номинации. Това не е никак слаб резултат, Деви! Така, че моля не се травмирайте излишно.

Едни от най-изявените сред тях са Ингрид Бергмън, Шон Конъри, София Лорен, Майкъл Кийтън, Зендая, Идрис Елба, Салма Хайек, Киану Рийвс, Блейк Лайвли, Адам Сандлър, Ричард Гиър и още много знатни деви!

Десетата позиция е запазено за едни от най-креативните хора, а именно Везните. Не се косете, че не сте в челната тройка, защото все пак постиженията ви не са никак лоши!  

Какво обаче е характерно за Везните? Това съзвездие олицетворява равновесието, от там и една от най-важните характеристики на Везните е именно тяхната уравновесеност.

Общо взето хората родени под този знак са справедливи, балансирани, макар и доста често да са нерешителни, те намират красота във всичко около тях и са доста сантиментални. А техните резултати са достатъчно красноречиви със завидните 26 Оскара от общо 75 номинации.

Едни от най-изявените до момента звездни представители на тази зодия са Кейт Уинслет, Катрин Зита Джоунс, Раян Рейнолдс, Гуинет Полтроу, Уил Смит, Емилия Кларк, Моника Белучи, Джена Ортега и списъка продължава още и още.

А сега смело напред към представителите на зодия Стрелец, която се гордее с 26 Оскара от 73 номинации през годините.

Родените под този огнен знак са генетично предразположени да бъдат агресивни в постигането на целите си, но и безспорно добри в изкуствата. Те са енергични, ценят независимостта си и имат репутация на хора, които са готови на всичко за близките си.

Сред ярко открояващите се стрелци са Скарлет Йохансон, Брад Пит, Самюел Джаксън, Рей Лиота, Мадс Микелсен, Джуди Денч, Джона Хил, Адам Броуди, Брус Лий, и други.

Добродушните и артистични рибки пък са едни от най-изявените в изкуствата. Те са състрадателни, имат силна интуиция и са толкова чувствителни, че да се разплаче човек.

Рибите са мечтатели. Те са деликатни личности и дотолкова съпреживяват болката на другите, че могат да изпаднат в депресия. Заради своята креативност и артистичност, както и заради богатото си въображение, се превръщат в страхотни актьори, музиканти, художници, танцьори и дори грънчари.

Горди носители са на 26 Оскара от цели 73 номинации.

А сега нека погледнем кои звездни представители на този зодиакален знак са сред най-изявените. И това са Даниел Крейг, Рейчъл Вайз, Хавиер Бардем, Брус Уилис, Емили Блънт, Ева Мендес, Дженифър Лав Хюит, както и непобедимият Чък Норис.

Едно неизменно качество на човечеството е, че иска всичко да има обяснение. Митовете са дали възможност на древните хора да си обяснят как се е зародил животът. Следващото място в тази класация е за представителите на зодия Рак.

Това е може би най-емоционалната зодия сред останалите. Някои от ключовите им качества са лоялност, състрадателност и мъдрост. Но пък могат да бъдат крайно манипулативни, мрачни, подозрителни и песимистични. Те обичат изкуствата във всяка форма, да релаксират до морето, здравословното хранене, клюките и разбира се лъскавите награди.

Ето защо представителите на този воден знак заслужено се наслаждават на 28 Оскара от общо 85 номинации през годините. Най-познати представители сред раците са: Мерил Стрийп, Том Ханкс, Крис Прат, Том Круз, Харисън Форд, Вин Дизел, Бенедикт Къмбърбъч,  и Марго Роби.

А сега ще се потопим в тайнствения живот на Водолеите. Редица световно известни астролози го определят като знака на финансистите и лидерите.

Хората от този въздушен знак са крайно непредвидими и често биват погълнати от собствената си нарцистичност. Гаранция сте ги чували да казват не веднъж, че са си напълно самодостатъчни.

Въпреки това те са успели да изплуват с 29 Оскара от 65 номинации. А най-популярните сред тях са Джак Лемън, Натали Дормър, Емма Робъртс, Дженифър Анистън, Елизабет Олсън, Крис Рок, Крисчън Бейл, Аштън Кътчър, Джон Траволта и други.

Следват издръжливите и амбициозни Козирози. Може би точно тази амбиция води техните представители към заветната статуетка толкова много пъти. Разбира се, те са любители на чашката и на удобното легло.

Хората, родени под този зодиакален знак са издръжливи, практични, амбициозни, честни и мъдри. Недостатъците на Козирога се крият в тъмните кътчета на душата му. Те са мрачни, обичат да контролират, очакват най-лошото или казано накратко -черногледи са.

Може би не са вярвали в успеха си, но той е факт, при цели 81 номинации са грабнали общо 30 статуетки.

Доказаните личности от този знак са Кевин Костнър, Мел Гибсън, Антъни Хопкинс, Роуан Аткинсън, Рейчъл Харис, Брадли Купър, Даян Кийтън, Лиъм Хемсуърт, българската ни гордост Нина Добрев и много, ама наистина много други.

Не всички изброени са носители на престижната награда, но са едни страхотни примери за това, че амбицията на Козирога никога не спи.

Преминаваме към най-жилещите представители от зодиака, буквално и преносно, а именно Скорпионите.

Представителите на зодия Скорпион са родени лидери. Сред слабите им страни се открояват ревност, недоверие, дори насилие. Често определят хората от този знак като чувствени мистици, които търсят истината. Общо взето могат да бъдат отлични артисти като един от  представителите на водните знаци. И доказателство за това твърдение са златните статуетки, които взимат – 35 от общо 76 номинации.

В списъка присъстват имената на Леонардо Ди Каприо, Джулия Робъртс, Раян Гослинг, Джерард Бътлър, Стенли Тучи, Вивиан Лий, Ийтън Хоук, Рейчъл Мак Адамс, Роб Шнайдер, Гуендълин Кристи и много други ярки представители, които гордо пръскат блясък на големите екрани.

Девиза на следващия по ред зодиакален знак е „Обичам да печеля много, но да харча дори повече!“. Царят на животните и на зодиака се нарежда на трето място сред актьорите печелили най-много Оскари.

Лъвовете са амбициозни, щедри, уверени, но и крайно претенциозни, често мелодраматични и толкова самовлюбени, че сами трудно се понасят. Едно от любимите им хобита е спането, но честно казано са на кантар с яденето. Те са страстни и искрени в любовта, но до толкова, че направо задушават жертвата си. Държат на морала . Доста са хапливи, но какво друго може да се очаква от една голяма котка.

Обаче каквото и да си говорим те са извоювали съвсем честно 37 Оскара и всичко това от 79 номинации.

Сред най-видните Лъвове са актьорите Ейми Адамс, Кевин Спейси, Сандра Бълок, Хилари Суонк, Робърт Де Ниро, Чарлийз Терон, Даниел Радклиф, Дженифър Лопез, Джейсън Момоа, Бен Афлек, Антонио Бандерас и Тор. Така де Крис Хемсуърт.

Докато правихме проучването за зодиите това за Телците ни беше най-интересно. Те са меко казано сложни личности, особено когато става въпрос за тези, които се занимават с изкуство под каквато и да било форма.

Те са упорити инати и наумят ли си нещо могат да прескочат и физичните закони, за да го постигнат. Често се ръководят от хорското мнение, но само ако е безплатно. За повечето от тях Петък е едновременно начало и край на работната седмица. Или поне така им се иска.

Консервативни са, но са най-надеждни сред всички зодиакални знаци. За тях семейството винаги е на първо място и биха се притекли на помощ каквото и да им коства това.

Телците са толкова успешни като актьори със завидните 117 номинации в тази категория, от които са взели 39 от престижните награди.

А най-изявените сред тях са Катрин Хепбърн, Ал Пачино, Одри Хепбърн, Джак Никълсън, Джордж Клуни, Кейт Бланшет, Рене Зелуегер, Рами Малек, Джесика Алба, Чанинг Тейтъм, Гал Гадот, Меган Фокс, Робърт Патисън, и исполинът Дуейн Джонсън Скалата!

Те са спонтанни бунтари, които имат свой собствен начин да правят нещата. Държат мнението им да бъде чуто от всички и трудно може да се предскажат действията им, защото те са Овни!

Представителите на този огнен зодиакален знак са направо изпепеляващо импулсивни, амбициозни са и притежават доста буен нрав. Дори не сме сигурни как това са добрите им страни, защото сега следват и лошите. Винаги са прави и така успяват да изкривят истината, че накрая излизат от водата сухи. Имат страхотно чувство за хумор, но не смейте да се базикате с тях, че горко ви. Обичат грандиозните скандали и често дори ги предизвикват умишлено, защото им е скучно. Общо взето израза „Луд умора няма“ сякаш е създаден специално за тях.

Те се радват на рекордните 41 Оскара от общо 96 номинации!

Сред всеизвестните бунтари от тази зодия са Робърт Дауни Джуниър, Ема Уотсън, Хийт Леджър, Чарли Чаплин, Ръсел Кроу, Джеки Чан, Лейди Гага, Еди Мърфи, Кийра Найтли, Джеймс Франко и така нататък. Те не пестят пари за черни дни, защото за тях такива няма. Чисто и просто Чък Норис сред зодиите.

А сега нека погледнем към звездите и да разберем какво вещаят. Според астролозите най-голям шанс на следващите Оскари имат представителите на зодия Телец, следвани от Овните, а най-малък Близнаците. Вие как мислите?

Повече за това какво вещаят Звездите за Звездите, както и легендите зад всяка от звездните формации може да гледате във видеото.