Логан Пол ще се боксира срещу ММА боец през октомври

Влогърът Логан Пол ще се завърне на ринга в двубой срещу Дилън Данис на 14-и октомври в Манчестър. Това ще бъде първа боксова среща за YouTube сензацията след приятелския двубой с Флойд Мейуедър, който се изигра през юни, 2021-а. След тази изява между въжетата Пол се фокусира повече върху кариерата си в кеча.

“Съмнявам се, че този малък паразит ще се появи, но ако го направи…ще изтрия съществуването му”, написа Логан в Instagram.

По-големият от братята Пол бе един от първите инфлуенсъри, които преминаха в света на бойните спортове. Той изигра две боксови срещи с друга Интернет звезда – KSI. Сега двамата са приятели и партньори и ще оглавят бойната галавечер през октомври в Манчестър. KSI има за опонент Томи Фюри.

Данис, който е черен колан по бразилско жиу-жицу, за последно стъпи в клетката на Белатор през 2019-а. Той има две победи в две професионални ММА срещи, но няма изигран двубой по правилата на бокса. Най-голяма популярност американецът придобива в периода си като спаринг партньор на Конър Макгрегър.

По-малкият брат на Логан, Джейк, записа своята шеста победа в бокса на 05.08 (събота) с успех над бившия боец на UFC Нейт Диаз. След десет рунда бокс съдиите край ринга в Далас отсъдиха победата с единодушно решение за Джейк Пол.