Мъжки хороскоп

Време е за поредната декемврийска сесия между мен и звездите, за да ви издам радостите и тъгите, които ви очакват през следващите 168 часа. Четете внимателно, защото във всяка дума се крие безгранична мъдрост.

  • Овен – Няма да имаш търпение, да ти отговорят на поредния пост в мрежата, където се заяждаш с онзи чифут, който сваля гаджето ти, но все не намираш удобен повод, за да захапеш. Копеленето винаги ти отговаря ведро и сдържано, а ти така и не намираш точни доказателства, че да получиш картбланш за реакцията.

    Търпение!
  • Телец – Ще ти се наложи да лавираш между приятното и изнервящото. Седмицата ще е изпълнена с емоции и от двата типа, но важното е да успееш да наклониш везните в полезната за теб страна. С други думи – внимавай къде и с кой ще си на студентския празник.
  • Близнаци – Време е да оставиш колебанията настрана и да вземаш решения. Ако мислиш, че си готов, за да станеш баща, тогава задръжте детето, но, ако не си, тогава беж към доктора и да се приключва въпроса. Докато мислиш, може да се окаже късно.
  • Рак – Хремав си, нали? Виж как знам. Ама, ако не си, да знаеш, че ще се разболееш тези дни. Позовавай се на народната медицина. Най-вече онази от дядовата аптечка – гроздомицин, дюлин, сливонеонгин и всичките такива с окончание -ин.
  • Лъв – Ако ти е скучно напоследък, не се коси, защото идват по-добри дни. Като се започне от снощи с Никул ден, мине се през Студентския празник, после заприиждат разните коледни веселия и така до Нова година, Иванов ден и Йорданов ден. Разбирай предходната сивота като затишие пред буря.
  • Дева – Ако искаш да си вземеш нормално зимната отпуска, най-добре си вкарай нещата в ред, за да може всичко да завърши по план. Не искаш да работиш на Бъдни вечер до 21:30, нали?
  • Везни – Очаквай да те извикат за арбитър на тежък спор между твои приятели. Няма да ти се иска, но ще ти се наложи да отсъдиш в нечия полза. Приготви си бутилка греяно вино, за да потушиш пожара накрая.
  • Скорпион – Не си мисли, че си слаб, защото не всяка сила се изразява във физическа мощ. Не подценявай интелекта си, който ще ти е много нужен, за да се изплъзнеш от назрял конфликт. Помисли добре за възможните решения и ги приложи, ако не искаш да изкараш най-тъпите коледни празници от години насам.
  • Стрелец – Честит рожден ден! Хепи бъртдей ту ю! Милионер в зелено… Стига, че много го ударих на чалгия. Седмицата на началата ти предстои. Ако си мислил да започваш нещо ново, сега е идеалният момент, защото всички звезди са с теб в периода около и на рождения ти ден.
  • Козирог – Идните седем ще си в мекообразно състояние. Ще искаш след работа да сядаш на дивана до камината и да гледаш с малоумен поглед в телевизора, докато не стане време за лягане. Най-странното е, че ще изпитваш удоволствие от скуката.
  • Водолей – Динамични дни за въздушната зодия. Особено внимание обърнете на съботата, когато идва ред на някое грандиозно парти, за което ще говориш с наслада поне няколко месеца напред. С ръка на сърцето завиждам на представителите на този знак.
  • Риби – Нали знаеш как всяка година ти става едно мило и разчувствено по празниците? Не знам дали е случайно или не, но е факт, че ще търсиш близост и домашен уют. Наслаждавай му се, защото мнозина мечтаят именно за такъв живот, какъвто си си изградил ти, но понякога приемаш за даденост.

Автор: Десислав Янкулов