Една от звездите на Сепси: ЦСКА си е ЦСКА и няма как да ни бъде лесно

Един от най-опитните играчи на Сепси Аднан Аганович говори пред колегите от gsp.ro за очакванията си от предстоящия мач с ЦСКА – София. Двата тима се изправят един срещу друг в предварителните кръгове на Лигата на конференции, а хърватският халф призна, че и двата сблъсъка ще бъдат тежки, но вярва в победата на своя отбор. Той отличи публиката на „червените“, като я определи за „гръмогласна“.

 

„Ще бъде труден мач, защото те са доста добър отбор. Загубиха титлата от Лудогорец в последните кръгове на шампионата, така че ще бъде ниаистина много трудно. Добре е, че ще играем първия мач там, защото така ще имаме нашите шансове у дома. Надявам се, че ще изиграем добър мач там. Важно е да не губим първия двубой.

Да, Лудогорец загуби от Балкани, но ние не трябва да се уповаваме на този резултат. Сигурен съм, че ще ни очаква труден мач, защото тяхната публика в София е по-гръмогласна. Все пак ЦСКА си е ЦСКА и никога няма да е лесно.

Изглежда искат нещо през този сезон. Когато има много инвестиции, отборът не винаги е толкова сплотен и ние можем да имам предимство от това. Надявам се да имаме добър ден и да се приберем с победа. Важно е да бъдеш компактен и в двата мача и да бъдеш отбор, който трудно може да се пречупи. Трябва да сме компактни и да постигнем добър резултат“.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago