Баба си цапа ръцете в TikTok, милиони ѝ се кефят и искат още от същото ВИДЕО

73-годишната баба Гергина от Телеорман в Румъния се превърна в сензация в “Тик Ток”. 629 400 души я следват постоянно в социалните мрежи. 8 200 000 души са харесали видеоклиповете й досега.

Жената се радва на слава във виртуалното пространство най-вече заради усмивката и достъпния език, на който общува, както и с рецептите, които споделя – за баница със сирене, понички, мекици, торти, пайове, сладкиши, пилаф със зеленчуци, агнешки джолан, грах, макарони със сирене и много други.

“Ежедневието ми се промени. Имам толкова много последователи, те ми дадоха живот, чувствам се подмладена, вече нищо не ме боли”, споделя румънката в интервю за Телевизия Антена 1.

Бонусите са важни! 200 лв. Спорт и 1500 лв. Казино
 

Тя не крие, че хобито й се е превърнало и в източник на доходи. Различни компании все по-често й изпращат продукти, които да рекламира онлайн. “Тази помощ е добре дошла. Трудно бих се справила само с пенсията от 1480 леи (592 лв)”, казва баба Гергина. 

Тя е родена на 14 април 1949 г. Сестра й почива едва на 24 години. “Детството ни беше пълно с трудности. Никога не получавахме подаръци”, спомня си румънката. Губи съпруга си преди 20 години. 

Оттогава се е посветила на внучката си Каталина и на цветята. А в стар сандък грижливо пази бродерии на повече от 100 години.