Янтра отива с охрана в Перник

Като държавни глави ще бъдат пазени днес играчите на Янтра и треньорите на тима при гостуването на Миньор. Както е известно, домакините от Перник са застрашени от изпадане. „Чуковете“ са предпоследни с 35 точки. И те може да не им стигнат дори и при успех, ако Витоша и Струмска слава вземат домакинствата си.

„Тигрите“ приемат Крумовград, който вече си осигури промоция, а в Радомир идва Марица, пише „Мач Телеграф“.

Още през седмицата се заговори, че в Перник вземат мерки, за да се застраховат при негативен развой на срещата и искат по-сериозно присъствие на полицията заради страх от линч. Гостите от Габрово са пожелали същото и искат да им бъде организиран сериозен ескорт още от София и обратно.

Велислав Вуцов и компания се намират в отлична форма и искат да завършат сезона подобаващо – с още един успех. Треньорът няма проблеми с контузени или наказани играчи от победата с 4:1 над Беласица, когато дори си позволи да пусне на терена третия вратар на тима, за да запише и той минути


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe