Колежки на порно звездата – Джеймс Дийн, го обвиниха в изнасилване

Ето я и поредната шокираща новина от най-популярния филмов жанр. Един от най-известните актьори в момента е обвиняем по обвинение за изнасилване на своите колежки.

Бившата приятелка и настояща колежка на Дийн – Стоя, сподели в социалните мрежи, че е била насилена от него, а малко след това и Тори Лукс се присъедини към потърпевшата.

Лукс казва в един материал за Daily Beast, че през 2011 била на снимачната площадка на един от поредните си филми, когато там се появил Дийн, който дори не би трябвало да участва в сцената.

Той се приближил с налудничава усмивка към нея с думите: Тори Лукс, искаш ли да подушиш тестисите ми?“ Тя отказала, но той бил толкова настойчив, че дори я съборил на земята и започнал да я притиска с ръце и крака, докато не я изтощи, след което упражнил насилствен сексуален акт върху нея.

Стоя пък се оплакала, че, докато били заедно, той не просто правел секс с нея, а демонстрирал прекомерна агресия, която била и причината за тяхната раздяла.

Дийн се защити от своя страна снощи в социалните мрежи, че подобни твърдения са напълно неверни и е мъж, който „уважава жените и знае къде е границата, било то в професионален или личен план.“

Предстои да се проведе разследване, което да установи дали наистина порно актьора е прекрачвал законовите граници в сексуалните си отношения със своите партньорки.

Автор: Десислав Янкулов