Моделка на Playboy се разведе и стана най-горещата таксиджийка СНИМКИ 18

Бившата звезда на Playboy Нанет Хамънд Лоскиаво е започнала работа в Uber и смята себе си за най-горещата шофьорка. Тя споделя впечатленията си пред Daily Star.

48-годишната Нанет Хамънд шест пъти е била на корицата на известното списание Playboy и е похарчила около 440 000 долара за пластични операции, но останала без нищо след развода с богатия си съпруг.

За да изкарва прехраната си, преди малко повече от седмица жената си намерила работа като таксиметров шофьор на Uber в САЩ, управлявайки любимата си кола Tesla.

Според Нанет Хамънд тя е доволна от новата си работа, тъй като носи достатъчно пари, без да й се налага да има какъвто и да е график. Освен това бившата моделка може да общува с интересни хора, да създава нови запознанства и да ги радва с външния си вид.

„Обичам да шофирам и нека ви кажа, че беше забавно. Всички, които срещнах, казваха едно и също нещо: никога не са виждали толкова гореща шофьорка на Uber“, казва Нанет Хамънд.

„Когато пристигна и се усмихвам с перленобелите си зъби, пътниците са много изненадани. Приятно е да си най-горещата шофьорка на Uber в света.“

Според нея Uber плаща добри пари и тя не е имала никакви проблеми. Всички пътници били мили и дружелюбни и давали добри съвети. Един път група жени дори поканили Нанет на вечеря, за да се опознаят по-добре и да поговорят.

Бившата звезда на Playboy призовава момичетата да не се страхуват да търсят работа в сфери, където сега доминират мъжете.

Вижте и СНИМКИ на Нанет Хамънд от периода преди да започне да работи към Uber:

Харесайте  и във Фейсбук, където ще намерите още много полезни и интересни четива за всеки!