Кметът на Пазарджик Тодор Попов: Това е пореден хубав ден за нашия хубав град!

Броени часове преди началото на финалния турнир за Money Купа България 2023, волейболен Пазарджик приветства феновете на спорта. 


На специална пресконференция, състояла се този четвъртък в гранд хотел “Хебър”, Живко Желев (президент на НВЛ), Тодор Попов (кмет на община Пазарджик), Александър Иванов (президент на ВК Хебър Волей) и Атанас Върбанов (Маркетинг директор на НВЛ) говориха пред медиите, споделяйки високите си очаквания относно събитието, което ще владее сърцата на волейболните фенове в следващите три дни.

“Това е пореден хубав ден за нашия хубав град! Ще домакинстваме тази Купа за пореден път! Приготвили сме и изненади, защото нашата цел е да показваме по-интересни и иновативни неща –  искаме да задоволим всички вкусове на публиката. Нямаме търпение турнирът да започне – още на четвъртфиналите имаме страхотни мачове.

Да благодарим и на спонсорите от Money , защото без спонсори не се случва нищи. Трябва да приветстваме такъв тип компании. 
Искаме да благодарим и на НВЛ, че отново избраха Пазарджик за домакинстването”, заяви Тодор Попов, кмет на община Пазарджик.

“Ще се радвам и други градове да домакинстват в бъдеще този финален турнир – ние ще помагаме – с опит, с логистика, за да може и други населени места да се докоснат до магията на волейбола. Защото когато има нещо добро, то трябва да се мултиплицира.
Българският волейбол върви по правилния път и това е важно за нас. Всички заедно трябва да направим така, че този процес да е устойчив и всяка година да си поставяме по-големи цели, за да растем. 
Чрез дейностите ни се стремим да дадем добрия пример. Виждаме, че тази година първенството е още по-интересно, всички отбори се стараят, вдигнали са нивото. Искахме да покажем, че българските отбори могат да играят добре не само в България, но и в чужбина. Щастлив съм, че това проработи и се надявам, че ще вдъхнови другите. Няма да е далеч времето, когато български отбори ще защитават България в Европа, а защо не да имаме и по-смели мечти?”,  добави Тодор Попов.