Съвети за секса и връзките директно от жените

Винаги е готино да чуваш съвети от отсрещния пол по отношение на връзки и полов живот. Наясно са с това и колегите от FHM, който са изнамерили 10 красавици и са ги запитали, какви съвети биха дали на техните читатели, за да подобрят успеха им сред нежната половина на света. Колегите питат, жените отговарят, а аз ти препредавам мъдростите. Ти гледай само да попиваш.

  • „Когато видите красиво момиче, което влиза в бара, не го зяпайте с възбудения поглед, а идете при нея и я поздравете.“ – Прието е мъжете да зяпаме в нещата, които ни харесват. Когато става въпрос за кола, няма проблем, но, когато е живо създание, единственият правилен подход е да отидем и да се представим.
  • „Не чакайте по два дни, за да ѝ обадите и да я поканите на среща.“ – Това не значи, че трябва в мига, в който се приберете, да започнете да набирате, но е нормално на следващия ден да се свържете. Никоя няма да сметне, че сте отчаят, а напротив – ще помисли, че настина я харесвате и сте достатъчни дързък, за да предприемете своевременни мерки.
  • „Заучените фрази невинаги пречат.“ – Клишетата са станали такива, защото във времето са се доказали. Лошото при тях е, че зависят от много неща. Ако жената не ви е харесала от пръв поглед, има огромен шанс да ви отблъсне с насмешка, дори да сте го казали по най-готиния възможен начин. Но, ако сте ѝ допаднали, класиките от филмите могат да се добър разбивач на ледове, защото и тя вече си има приготвени отговори.
  • „Покажете ѝ, че я харесвате.“ – Мъжете често си мислим, че трябва да сме малко по-дистанцирани и дори студени, за да ѝ покажем, че уж не ни кефи. Хубаво е тя да си задава въпроси от поведението ви спрямо нея, но не бива и да се държите като задник и да очаквате, че тя ще припада, когато ви види.
  • „Не настоявайте да я черпите питиета, а платете сметката в края.“ – В настъпилия матриархат през последните десетилетия жените са си изградили един защитен механизъм, в който държат да се справят сами в живота. Това включва и способността да си платят сами сметката в заведението. Никога не започвайте с думите „Дай да те почерпя нещо.“ Ще от отблъснете така. Най-добре я оставете сама да поръчва, пък, ако нещата вървят добре, вземете сметката от бармана и я оправете. Тогава тя почти няма шанс да се разсърди, освен ако не е тотална феминистка, но в такъв случай едва ли ще ви е било приятно преди това.
  • „Първата среща не бива да е винаги класическа.“ – Вечеря или  кино са добра идея, но не и най-добрата. Жените обичат изненадите. Помислете малко и я изведете на неочаквано място. През лятото би било много готино, ако отидете на нощен пикник. Вземете едно одеяло, сложете в една чанта вино и хрупанки и не ѝ казвайте къде отивате, но я предупредете, че точно днес няма да е подходящо да е с бална рокля и високи токчета.
  • „Жените се плашат от мъже, които могат да танцуват.“ – Аз бих добавил, че танците трябва да останат за дамите, а ние да стоим отстрани и да им се наслаждаваме на грацията. И все пак става въпрос за индивидуалните танци. Когато песента е бавна и изисква да сте двама, тогава е добре да покажете, че владеете някои стъпки.
  • „Еднодневките си падат по лошите момчета, но стойностните жени обичат джентълмените.“ – Всяка жена се възбужда от алфа мъжкар, който демонстрира сприхавия си характер, но това е на дълбоко първично ниво, което може да доведе до мимолетен миг на страст. Ако искате нещо повече от просто секс, тогава бъдете мил и възпитан, но не преминавайте границата, която ми ви превърнала в мъжка приятелка. Жените пак ще ви обичат, но като братче, а не, като гадже.
  • „Никога не пишете любовни писма!“ – Ето тук това ме удари право в сърцето, защото аз съм от онзи тип глупави мъже, които обичат да изливат чувствата си на лист хартия и клавиатура. Опитът ми говори, че жените тук са наистина прави. Ако искате да ви приемат на сериозно, тогава нека чувствата останат само на ниво вербален контакт. Писанията оставете за друга епоха.
  • „Забавлявайте я, но не се престаравайте.“ – Никой не обича смешниците. Дори най-забавните комедии писват след час и половина. Жените искат да бъдат забавлявани, но в някакви граници. Мъдрите хора казват, че, ако я накараш да се усмихне, значи си я спечелил наполовина. Точно това трябва да е целта ни – да я усмихнем, а не да я накараме да се попикава от смях.

Автор: Десислав Янкулов