Неудобното чувство, когато сте твърде дребен

Не веднъж сме възкликвали от почуда по това, колко огромни мъже има на тази планета. Обаче, дори и някои от най-големите мъжаги, могат да изглеждат като дребни момченца в компанията на тези пичове. Вижте едно страхотно сравнение, в което ще изгубите представа за това, кой, колко точно е голям.
2
Нека започнем с една много добре позната и доста известна личност каквато е Арнолд Шварценегер.

Неговото минало е добре известно на всички бодибилдъри и едва ли има нужда да ви връщаме към това сега. Арни в момента тежи около 100кг. и разполага с височина от приблизително 180 см. Тези размери отговарят на сравнително едър мъж, въпреки че 180 см. височина не са нещо впечатляващо.  Но когато поставите такъв мъж в компанията на тези момчета, които се занимават със силови упражнения, тогава Арни заприличва на хилаво момченце.
3
А когато го поставим до кеч легендата Андре „Гиганта“, различката става още внушителна.
4
Нека обърнем внимание и на друга холивудска звезда, каквато безспорно е Вин Дизел. Той също не е дребен, но когато го поставим до Скалата…
6
Тук веднага ще кажете, че Скалата си е огромен и внушителен, но и той може да изглежда като невзрачно момченце, когато го поставим до Шакил О’Нийл, например.
7
Добре, това не беше много честно, защото Шаки е баскетболен гигант, но и той си има своя майстор. Яо Минг е човекът, който може да засенчи О’Нийл, що се отнася физическите габарити.
8
Но нека ви представим и едни други пичове, които са достойни представители на „големите момчета“ – това са Алекс Бекер (вляво) и Александър Ескин (вдясно).
9
Те са едрички, но пред вида на Михаил Кокляев нещата рязко се променят.
10
Кокляев е гигант, но Кирил Саръчев е по-гигант със своите 197 см. и тегло от приблизително 180 кг.
11
Като сме тръгнали да говорим за големи момчета, не може да не споменем и един от нашите фаворити сред гигантите – Хаф „Тор” Бьорнсон (Hafþór Björnsson). Той е добре известен от „Игра на тронове“, където блестеше с внушителна визия и достоен псевдоним – „Планина“.
12
26 годишният Тор е наистина много голям, но веднъж фенове се снимат с него и се оказва, че  Бьорнсон не бил чак толкова голям. Може би всичко е въпрос на гледна точка. Точка, от която може и най-големият дребосък да бъде гигант.
13