Ако правите някое от тези 6 неща, определено сте много зле в леглото!

Ето, че справедливостта възтържествува. Група учени отново са оползотворили времето си, за да се включат в подкрепа на вечено страдащите от обвинения мъже. От специализираното издание sexart.me направиха анализ на поведението на жените и какво според мъжете проваля доброто мачкане на чаршафите.

1. Еднообразните пози

Всяка жена си има разни любими пози, които й носят удоволствие. Но да се практикува секс с една, максимум две пози е супер отекчяващо. Това е онзи навик, който ви лишава с партньора от доста допълнителни приятни чувства и прави секса ви еднообразен и унил.

2. Секс по шаблон

От време на време се старайте да действате импулсивно, поддавайки се на желанията си. Примерно вечерният бърз секс сменете със сутрешния див. Или вместо в спалнята отдайте се на порива на друго място.

3. Пасивността

Даже незначителна инициатива от нейна страна ще бъде оценена от партньора й. На свой ред той ще се постарае да се представи добре на 100 процента. Жените, които могат да си поискат или да покажат на партньора си какво желаят, го получават много по-често. Защо да се лишавате от удоволствието?

4. Имитацията на оргазъм

Колко са долни… този навик би могъл да прерасне в комплекс. Колкото повече жената имитира оргазъм, толкова по-голяма вероятност има все по-рядко да стига до него. Особено, ако редовно го имитира.

5. Излишната романтичност

Да се спретват празници е необходимо, но ако той не е запалил любимата ви свещ и не вие е намазал с благоухаещото мазило, това не значи, че не му се полага секс. Разнообразието е една от основите на ярък секс.

6. Разговорите в леглото

Повечето жени обичат да говорят след половия акт – онова конче Кари Брадшоуе виновна за това. Може би заради това мъжете се правят, че заспиват след него. Най-полезните диалози са идеите за доставяне на наслада и нежните думи. Останалото оставете за друг случай.