Тя не харесва малкия войник

Как е възможно да има жена на света, която да не го харесва?! Ей, това се чудя и аз! Такъв красив, строен и умен отгоре на всичкото. Винаги може да разбере дали от една жена става майка или не и то без дори да си е говорил с нея. Поразсъждавах малко по темата и достигнах до няколко признака, по които винаги си личи дали го харесва или не.

  1. Не обича да му свири – Да оставим настрана, че повечето жени не си падам по духовата музика с немузикален инструмент.

    Шансът тя да не се кефи на тромпета ти е, че просто не го харесва чисто визуално. Може да ѝ е прекалено крив, прекалено прав, прекалено малък, голям или там, каквито други неща жените си измислят за обяснения и в същото време отказват да да приемат, че на света има мъже, харесващи големи и малки гърди.
  2. Става ѝ смешно, когато ѝ го покажеш – Е, по-голяма обида от това, здраве му кажи! Поне няма две мнения, че явно нещо не ѝ допада в спартанеца и му се присмива нескрито. По-лошото е, когато я виждаш как се напъва да скрие подигравките си, но не ѝ се получава. Ако не те радва, кажи ми, за да ставам и да си ходя, не ми се подхилквай, като мастия!
  3. Не обича да го бара, дори когато е облечен – Ама обича, да ѝ галиш котето любовно, нали?! Ей, голям егоист ще да е това момиче! Тя защо си мисли, че е много красива отдолу, когато ѝ се веят кожите, като прани гащи на външен простор, а? Ако ръцете ѝ са навсякъде другаде, само не и на чатала ти, тогава да знаеш, че го прави умишлено от погнуса.
  4. Все вади вибратора, когато правите секс – Понякога е ОК да си помогнеш с някой герой на батерии, но всеки път да се сравняваш с хоботчето, което жужи и вибрира по милион пъти в секунда, еми не става! Категорично има проблем във връзката между нея и саламения бос.
  5. Рядко иска да те вижда чисто гол „Облечи си нещо“ – колко пъти си го чувал това? Ако е повече от 1-2, значи има вероятност да я отвращаваш, но щом стои с теб, значи има два варианта. Първият е, че физически си много секси, а пенисът ти не става, а вторият е, че пенисът ти става, но физически си, като чичо Фестър. И в двата варианта трябва да си обиден.

Автор: Десислав Янкулов