Зона 51: Жк “Люлин“ стана база на извънземни, ето как СНИМКА

Столичен шегаджия реши да премести мистериозната „Зона 51“ от пустинята в Невада в жк „Люлин“. Човекът окичи гаража си с табела, сочеща, че не другаде, а тъкмо на това място се простира небезизвестният свръхсекретен обект, пише Телеграф бг.

Въпросният маркиран гараж се намира в 10-а част на най-големия жилищен комплекс у нас, известен като спалнята на София, става ясно от публикации в социалните мрежи, където бе разпространена и снимка.  

Както е известно според мнозина в мистичната зона, в която са правени и опити с атомни бомби, американските военни проучват извънземния живот, НЛО и всякакви паранормални явления.

Базата е обявена за забранена зона и всички коли, които пътуват в близост, биват зорко наблюдавани от военни постове по хълмовете.

В района са монтирани множество камери и геосензори. Съществуват пътни знаци, които предупреждават, че фотографирането е забранено и използването на смъртоносно оръжие е разрешено по силата на акт от 1950 година за вътрешната сигурност (1950 McCarran Internal Security Act).

По-късно се въвежда и забрана за дронове.