Треньор в Нотр Дам карал спортистите си да правят секс с дъщеря му

Неупоменатият по именно треньор по футбол и баскетбол в университета в Нотр Дам е бил обвинен в изнудване на атлетите си, като ги принуждавал да правят секс с дъщеря му.

Въпросният треньор е жена, която искала да тества различните раси в сексуално отношение. По тази причина тя се възползвала само от различни според цвета на кожата си хора.

Често била наемана стая в хотел, където двете жени присъствали и докато дъщерята прави секс със студентите, майката преди и след акта записвала спецификите на сношението.

Описани били размери, качества, издръжливост и така нататък. Всичко това било с цел научна дейност, но не така смятали експлоатираните младежи.

Малка група от тях повдигнала обвинение, че били принуждавани в деянието, а когато нещата стигат до съд, треньорът се оправдал, че страда от психично заболяване и всичко било с цел лечение.

Ситуацията сама по себе си е един доста странен случай, в който един злоупотребява, друг незнайно защо се оплаква, а трети на практика няма никаква роля и отношение.

Автор: Десислав Янкулов