Всички се питат откачи ли Нина Добрев, след като показа новата си визия СНИМКА

Холивудската звезда с български корени Нина Добрев развесели последователите си в социалните мрежи, след като се пусна с мустак.

Тя направи кратко видеостори, в което с програма си е лепнала мустак и позира с новата визия, с която предизвика искрени усмивки във феновете си. 

Instagram

Красавицата още е в Солун, където е част от екипа на филма „Зидарят“, чиито снимки започнаха преди седмица в студията на „Ню Бояна“ там.

Очаква се съвсем скоро Нина да дойде в София, където ще продължи работата по новата продукция.

Докато обаче е в южната ни съседка, Добрев използва момента, за да се разходи по плажа в Солун, макар и с палто и кецове.

От фотосите, качени в личния й профил, се вижда, че брюнетката е заредена с изключително добро настроение, което не спира да раздава на всички около себе си.

Както знаем, тя се носи на крилете на любовта, а причина за нейните трепети е гаджето й – Шон Уайт, с когото се отдадоха на романтична почивка в Коста Рика преди Нина да отлети за Гърция.

В Солун компания й прави нейното семейство – майка й и баща й. С тях е и любимото им куче. По всяка вероятност семейството на Нина ще посети и България. Самата актриса често се прибираше у нас, за да види любимата си баба, която обаче почина през 2020 г.