Джейк Пол: Нокаутирам Конър Макгрегър в ММА

YouTube звездата Джейк Пол е сериозен за дебют в ММА и битка със суперзвездата на UFC Конър Макгрегър. Пол, който има победи с нокаут над Тайрън Уудли и Бен Аскрен, иска да добави още един бивш шампион в ММА към листата си с нокаути.

Джейк има 5 победи на ринга и все още няма поражение в бокса. 25-годишният блогър вярва, че Макгрегър, който навършва 34 години това лято, е към своя залез и ще се затрудни с него в клетката.

 

Пол е уверен, че ще нокаутира Макгрегър в първия рунд, въпреки че няма опит в ММА. Ето какво още сподели по темата Пол пред TMZ:

„Не, все още не съм получил отговор от Дейна Уайт. Той беше в подкаста на брат ми и изглежда, че избягва цялото това нещо с офертата ми. Уайт не осъзнава, че с Макгрегър тежим еднакво в момента. 

Аз съм готов да се бия с него в ММА под банера на UFC. Искам да помогна на бойците и да има промяна. Това е нещо, което Макгрегър не направи. Той винаги е бил егоист.

Знам, че мога да победя Конър Макгрегър и хората си мислят, че съм луд. Да, аз съм луд и заради това стигнах толкова далеч. Луд съм и вярвам в себе си.

Конър върви надолу по спиралата. Всичките му крайници са счупени, така че мачът в стойка ще доведе до нокаут в моя полза в първия рунд.“