Мъжът, който си сложи силикон за да спечели бас

Какво бихте направили за един бас? Да си боядисате косата, да си обръснете веждите, да си сложите обеца някъде. Много хора биха го направили, но само един мъж спечели бас, като си сложи силикон в гърдите. Името му е Браян Зембик, и се хваща на бас с един негов приятел, че ще издържи цяла една година с импланти в гърдите. Залогът е 100 000 долара.

Отначало Браян не смята на изпълни баса, но след като губи голяма сума пари, тъй като бил хазартна личност, си слага имплантите. Интересното е, че нямал пари за операцията, затова предложил да доктора да играят хазарт. Така спечелва 4, 500 долара и се оперира.

След като приятелят на Зембик вижда, че той е решил да спечели баса, му предлага друга сделка. Ако свали силикона веднага, ще получи 50 000 долара. Браян отказва и предпочита да носи гърдите, цяла гадина и да спечели 100 000 долара. През тази една година, той става известен по всички медии в Ню Йорк. Печели облога, но не маха силикона. Казва, че му харесва и, че жените го харесват повече така.

„Единствено заради дъщеря си бих махнал силикона. Ако и преча на живота и репутацията, иначе не.“