Николета Лозанова: Стремежът на някои жени да приличат на мен е плашещ

До вчера ни нямаше на журналистическата карта на България, а ето, че днес правим своеобразен хеттрик с едни от най-големите красавици в България от времето на Аспарух насам. Днес под светлината на прожекторите (не, че някога е излизала от фокуса им) е Николета Лозанова. Можете да я мразите, можете да я обичате, но в никой случай не можете да сте безразлични към нея, просто защото е една от малкото, които за мащабите на нашата малка страна е достигнала нивото на Памела Андерсън, Кармен Електра и Мерилин Монро. За наше огромно съжаление ни се налага да си поговорим малко по телефона и посредством електронна поща, защото е един своеобразен женски вариант на Васил Левски – два пъти на едно място е невъзможно да я намериш.

Но и това е повече от нещо, защото друг път рядко сме изпитвали такова удоволствие от докосването на телефонната слушалка до ухото ни. Стига с приказките, тъй като е време да разбереш и ти, за какво точно си поговорихме с Ники. Воала!

– Здравей! Краят на 2015 година наближава и с него идва ред и на безбройните класации и равносметки за изминалите 12 месеца. Ние се постарахме да изпреварим конкуренцията и като за сефте да пуснем една класическа, но и различна класация за „Най-сексапилните българки за 2015“. Ти, Ники, попадна с лекота в нея. Какво ще кажеш за идеята ни да не подреждаме момичетата от първо до десето място, а всички заедно да сте кралици на сексапила?

 – Стратегически ход от ваша страна, няма да има обидени. Не че аз бих се засегнала, но останалите момичета е възможно да приемат присърце подобна номинация. Благодаря ви за оценката. Нека за мен да е 10-то, останалите да се порадват на признанието!

 – През последните година-две уж никой не те харесва, пък се оказва, че не е точно така, имайки в предвид, че името ти е най-повтаряното, щом дойде време, да се говори за красиви българки. Едни идват, а други си отиват, но Николета Лозанова си е константа. Защо според теб се получава този парадокс?

 – Този въпрос се надявам да си го зададат многоуважаваните критици, които се събуждат и заспиват с мисълта за поредната клюка по мой адрес. Фактите обаче говорят сами по себе си. Напоследък се появиха и много имитаторки, не ги наричам копия, защото са далеч от оригинала, но стремежът им да приличат не мен е плашещ.

 – В класацията ни има около 1/3, ако не и повече, женско мнение. Провокирахме дамите за избора им, като ги запитахме – „Заради кои три измежду всички би сменила резбата?“ Е, ти, ако беше от страната на гласуващите, с кои три жени би си легнала за нещо повече от нощно похъркване? Говорим за българки, естествено.

 – Сигурно ще ви разочаровам и ще убия фантазиите ви, но с никоя. Не ми е нужна подобна скандалност, за да съм актуална и интересна.

 – Съкрушени сме! Още един въпрос и ще сменим темата. Неслучайно в класацията сме използвали думата „секси“, за да направим разлика между сексапила и красотата. Според теб има ли такава и кое реално прави една жена красива и кое сексапилна?

 – Разбира се, че има разлика! Много жени са красиви, но малко са красиви и сексапилни! Красотата може да е във формата и цвета на очите, но сексапилът е в пламъка , който шлифова погледа. Сексапилът е и в аурата на човек, в походката, в маниерите.

Сексапилът е в пламъка в очите, аурата, походката и маниерите на една жена.

– Дай да си поговорим сега за малко по-сериозни неща. Преди години ти стартира кариерата си от родния Пловдив и конкурсът Playmate се превърна в трамплин към успеха за теб. В момента си български, европейски и световен пример за жена, която кове собственото си бъдеще с двете си ръце. Как си представяш живота днес, ако някога колегите от Playboy не бяха те коронясали в конкурса си?

– Вярвате ли ми, че си го представям по същия начин! Благодарна съм им за този шанс да изляза на голямата сцена и да бъда забелязана, но някак си всичко, което ми се случва сякаш го имам заложено в кармата си и да искам не мога да избягам от него.

 – Често чуваме, че модата в България нямала нищо общо с онази в Европа. Ти обикаляш ежедневно из градове, като Милано, Рим, Лондон, Париж и къде ли още не. Срещаш се с най-различни значими фигури в бранша. Самата ти виждаш ли реална такава разлика от света и у нас и в какво се изразява тя?

– Разликата е безспорна, както в предлаганите продукти на пазара, така и в стила на хората, в съчетаването на цветове, материи – цялостна визия. В чужбина всеки е новатор сам по себе си, а тук масово са имитатори.

– Всички познаваме Николета Лозанова, като секссимвол, всички я познаваме и като модел, както всички я познаваме като красивото лице от телевизията, което обича да хваща родните звезди по бели гащи. Малцина пък си те представят в ролята на домакинята и добрата майка. Искаш ли да помогнеш на хората, за да те видят и в това амплоа или си твърдо решена да оставиш случващото се зад вратите на своя дом в тайна?

– Не бих казала, че настоявам да е тайна, но не намирам смисъл да им описвам себе си в роля, която упорито отказват да приемат, че мога да играя! Някак все им стоя неестествено в това амплоа.

 – За какво най-много съжаляваш и кое е нещото, с което най-много се гордееш в живота си, изключвайки положителния аспект на прекрасната ти дъщеричка, защото е ясно, че една майка най-много обича и се гордее с децата си?

– Още не се е появило нещо, за което да съжалявам и може би на това се дължи вътрешния ми мир. Не се терзая за нищо от миналото, живея в настоящето, с проекция за бъдещето.

– За финал бих искал да ти благодаря от името на всичките ни читатели и редколегията в офиса за отделеното време, което знам, че при теб не изобилства, за да си позволиш да го пилееш. Надявам се, че все пак не го чувстваш, като пропиляно, а е било удоволствие, както несъмнено бе за нас! До нови срещи!

– Пожелавам на всеки да съумее правилно да „разпилее“ свободното си време! До скоро!

 

My sister ❤️

A photo posted by Nikoleta Lozanova (@nikoleta_lozanova) on

Николета Лозанова за SEXY HAIR Bulgaria ❤️

A photo posted by Nikoleta Lozanova (@nikoleta_lozanova) on

Buongiorno ❤️☀️

A photo posted by Nikoleta Lozanova (@nikoleta_lozanova) on