Мъжки хороскоп

Честит Димитровден! Честит ви нов кмет! Честит ви нов общински съвет! Честит ви ден на свети Волен – оръженосеца и възцарителя на справедливостта! Подгответе се сега, момчета, за мъдрите слова, които имам да ви казвам, ако не искате и във вашия магазин да дойде чичо Воленчо.

  • Овен – Седмицата ви ще е осеяна с бунтове и прегрешени правила. Опитайте се да запазите самообладание, защото нямате депутатски имунитет и вас няма как да ви опазят 100 полицай и да ви ескортира линейка с паднал акумулатор до вас.
  • Телец – Мъдри дни предстоят.

    Не се съмнявайте в решенията си, защото те ще да са правилни. Е, не пресичайте на червено, ако сте се огледали само в едната посока, но, ако точно днес поканите яката стажантка от съседния офис на среща, тогава най-вероятно няма да сгрешите.
  • Близнаци – Тъга е обзела съществуванието ти. Най-вероятно, защото си заложил два поредни пъти на домакинска победа на „Ливърпул“… Както и аз, де, ама кой ми е виновен, че съм толкова доверчив?!
  • Рак – Интрижки и изневери… Да я разкарвате онази пача, дето все казва, че няма повече да прави така, защото ви отрови живота! Леки жени под път и над път. Виж поне някоя, дето може да издържи седмица-две с един мъж.
  • Лъв – Мечтаете за едно или друго, но не правите нищо по въпроса. Кой е виновен, че късметът никога не идва? Вие, как кой?! Ставате, махате чагулите от очите, слагате чиста риза и отивате, да преследвате успеха, защото само домоуправителя и чистачката, която иска вода за стълбището, знаят че сте в апартамента.
  • Дева – Романтика, човече! Тъкмо малко слънцето светна изпод облаците от миналата седмица и е време отново да си припомните романтичните летни вечери. Е, гледайте ги през прозорец, защото сутрин пак си е малко над нулата, пък едва ли ще можете да се стоплите толкова добре взаимно на пейката в парка.
  • Везни – Ако от бая време не сте гледали филма „Смело сърце“, време е да си го пуснете пак, защото в следващите седем ще се изисква малко повече от старание, за да се получават нещата.
  • Скорпион – Ако си рожденик, да почерпиш, ей! Адресът на редакцията го има някъде по-долу. Да знаеш, че обичаме шоколади, бадеми, лешници, вратна пържола без кост, всякакво уиски с черен етикет и не бихме отказали на някоя глезотийка, изскачаща от торта.
  • Стрелец – Решенията са изцяло ваша отговорност. Така при успех или провал, ще вините само себе си. Оставете ги там разните съветници за залози и затворете очи. Ако там виждате изхода от мача между „Челси“ и „Ливърпул“, слагайте всичко на него и това е.
  • Козирог – Забравете я вече, бе! Минало заминало. Днес е една, а утре е друга. Какво толкова се е случило? И без това сте се запознали преди един-два месеца, а и двамата сте били пияни тогава. Замисли се, че дори не помниш, какво точно си харесал в нея в началото.
  • Водолей – Време е малко да спадне напрежението във вашия лагер. Изборите минаха, най-вероятно не сте на балотаж, пък и да сте, какво от това. Една-две ракии вече са си позволени. Те българите и без това обичат да гласуват за някой със зачервен нос.
  • Риби – Нещо във вашия аквариум май има някой, който мъти водата постоянно. Спрете за миг и се огледайте, защото утре може и да е късно за реакция. Локализирате ли го, правите му бодичек със стената и да се приключва с него.