Волен срещу Народа: Рунд 69

Добро утро, уважаеми радио слушатели на цирк „Буш“! Имам удоволствието да ви представя поредния боксов мач между лошото момче на българската политика, гробарят на демокрацията, белият бродник – Волен „Скалатааааааааааааа“ СИДЕРОоооООООооВ и пребитото куче, беззащитната девица, безплатната любовница – Народът на Република България!

В снощната среща абсолютният фаворит Волен получи първото кроше в кариерата си на професионален кечист, състезаващ се за националната кеч организация, наричана за кратко – Парламента.

Все още не е ясно кой бе маскираният му опонент, дошъл дегизиран като полицай за Хелоуин, но в следващите дни ще стане ясно. Факт е само, че в момента този човек се е сдобил с милиони фенове и всички те искат да го провъзгласят за национален герой. Вече дори започвам да чувам скандирания и идеи за негово прозвище – „Божията ръка“, „Юмрукът на съдбата“ и „Чукът на Тор“.

Подозирам, че това ще е началото на една дългогодишна битка, в която ще бъдат заложени шампионските пояси в лека, средна, полутежка и тежка категория – всичките притежание на „Белия Бродник“. Дано само не уличат новия национален герой в употреба на допинг от някой столичен магазин, в който се продават цигари без бандерол и наркотици.