Премиерата на Samsung Galaxy S22 ще се излъчва в метавселената на Facebook

Samsung се подготвят активно за премиерата на Galaxy S22 смартфоните, която ни очаква след малко повече от 24 часа. Трите устройства, които ще видим на голямото събитие ще са в продажба до няколко седмици. По този начин Samsung ще опита да се конкурира успешно с Apple, като предоставят още повече възможности за избор на атрактивни устройства от потребителите на Android.

Mилионите фенове на Samsung ще могат да проследят премиерата онлайн, тъй като Samsung Unpacked 2022 ще се излъчва на живо.

Няма да е пресилено да кажем, че това е най-очакваното събитие в пазара на смартфони през първата половина на годината. Корейският производител ще стриймва на живо премиерата в официалния си уеб сайт.

Началото на Samsung Unpacked 2022 събитието ще е в 17:00 българско време, съобщава 9to5google.

 

 

Потребителите ще могат не само да стриймват събитието от официалната страница на Samsung, но също така и да го гледат в YouTube канала на компанията. В самия профил ще бъде добавен и специален линк за събитието в следващите часове. Интересно решение на Samsung е да обърнат внимание на метавселената. Този термин набира голяма популярност и привлича все повече технологични гиганти.

Ако сте любители на концепцията е добре да знаете, че ще може да проследите виртуално голямата премиера. Потребителите ще могат да се потопят в т.нар. „Samsung 837X“ – виртуално пространство, където да гледат 2D Samsung Unpacked, но също да разглеждат специалния изложбен център в New York City, да събират NFT токени, както и да се забавляват с различни куестове.