Huawei Watch GT Runner е смарт часовник за любителите на бягането с 14 дни живот на батерия и изгодна цена

Huawei е компания, която допринася активно за иновациите при смарт часовниците и фитнес тракерите. Атрактивното им портфолио включва предложения за всички индивидуални вкусове и предпочитания. Един от най-популярните модели на Huawei е Watch GT 3, който предлага последните технологични иновации, елегантен дизайн и дълъг живот на батерията.

Друга интересна концепция е Watch GT Runner, който е предназначен за професионалистите и любителите на бягането.

Този модел се продава от няколко седмици в Русия и Азия, но сега стартира и разпространението сред държавите-членки на ЕС. Ако тичането е ваше хоби или предпочитан начин да за тренировка определено трябва да обърнете внимание на Huawei Watch GT Runner.

 

 

Умният часовник запазва дългият живот от 2 седмици на Watch GT 3 и също така поддържа над 100 различни режими на тренировка, както и функция за 24-часов SpO2 мониторинг. Специален асистент с изкуствен интелект ще предоставя полезни съвети и насоки как да подобрите своето бягане.

Теглото на Watch GT Runner е едва 39 грама, заради олекотения корпус от композитни фиброви влъкна. Вграденият Dual-Band GNSS модул e съвместим с най-популярните системи за навигация. Собствениците на смарт часовника ще могат да се възползват още от TruSeen 5.0 Plus сензор за сърдечния ритъм, както и Running Ability Index (RAI).

 

 

Това е специален режим, който анализира сърдечния ритъм, темпото, дистанцията и други данни от Watch GT Runner, за да ви предоставя още по-полезна информация как тренирате. Допълнителният AI Running Coach е друга иновация, с която да извлечете пълния потенциал на своите възможности.

Официалните продажби на Huawei Watch GT Runner ще стартират в черно и сиво до края на тримесечието. Цената на фокусирания към любителите на бягането модел ще е €299.