Защо момчета погребаха приятеля си жив

Историята е много любопитна и адресирана към всички хора, които забравят, че някога изобщо са имали приятели, щом си намерят гаджета. Вижте, какво може да ви се случи, ако се държите, като 20-годишният Кейрън от Южен Уелс.

Момчето един ден си хванало 19-годишна приятелка на име Джес Фъргюсън. Не му отнело много време преди напълно да забрави приятелите си и в продължение на цели 18 месеца, нито вдигал телефона си, нито отговарял на съобщенията им.

По тази причина 50 момчета от обкръжението на Кейрън решили, че щом приятелят им ги смята за мъртви за него, тогава и те трябва да направят същото.

Организирали едно мнимо погребение, като купили ковчег, цветя и дори изпълнили хвалебствени речи за „починалия“ им другар.

„Кейрън е във връзка от няколко месеца и имаме чувството, че е умрял, защото никой от нас не го е виждал от тогава.“ – споделя Бен – един от огорчените приятели.

Вижте сега, какво се е случило, щом всички решили, че е крайно време да си направят изключително гадна шега с вече бившия им приятел.