Най-красивите престъпнички

Ние от The Mainline решихме да ви представим класация от най-красивите жени-престъпници. Вижте пет жени, които са прескочили закона, въпреки си визията си. Някои от тях изглеждат невинно, но всъщност не са чак толкова безобидни.

a99139_hot-criminals_2-angie

Анджи Валенсия е колумбийски модел и кралица на красотата, както и наркотрафикант.

30 годишната красавица пренасяла наркотици от Южна Африка към Европа. Приятелят й е мексиканският наркобарон „Чудовището“. През 2009 година е разкрит наркоканалът й, а през Май 2010 година е осъдена на 6 години и 8 месеца в колумбийския затвор.

a99139_hot-criminals_4-stephanie

Стефани Бодин по известна като „Красивата джебчийка“  е обрала на 40 къщи в Канада. Въпреки престъпното си хоби, тя се снима като модел на бельо. През 2014 година Монреалското списание за красота публикува нейни снимки по бикини.

a99139_hot-criminals_5-angela

22 годишният модел Анджела Коутс е осъдена за вандализъм през 2014 година. Според полицията тя е унижавала държавно имущество.  След като е арестувана и съдена, нейни фенове предлагат да платят гаранцията й, но поради липса на сериозни доказателства, съдът я оправдава.

 a99139_hot-criminals_6-meagan

През 2010 година Меган Симпсън става лице на най-красивите криминални престъпници. Съдена е за кражба на права, и затова че никога не е плащала за продуктите, които е ползвала. Тя е майка на четири деца, и е използвала интернет сайтове за кражбите си. Въпреки успешните дела, които води, InstantCheckmate.com успяват да я осъдят за кражба. След недоволството на хората, че не може да бъде арестувана толкова красива жена, InstantCheckmate.com отговарят „Красотата не винаги означава невинност“.

a99139_hot-criminals_8-stephanie-woods

Стефани Уудс, която е на 22 години, е наречена „Бисквитеното чудовище“ и е осъждана на 15 дни затвор и 50 часа обществено полезен труд. Престъпленията й са предимно дремни кражби и обири. Освен наркотици, тя е крадяла и битови стоки. Най-шокиращият й случай е когато краде бисквити от момиче Скаут. Тъй като има камери, е заснета кражбата. Стефани не съжалява за кражбата от малко дете, а затова, че са я хванали камерите. Според съдията, тя е безсърдечно чудовище, което заслужава по-голяма присъда. Но поради липсата на доказателства за другите й престъпления е осъдена само за кражба на бисквити. От там идва и прякора й.