Най-скъпо продадената девственост

Ето ви една наистина много интересна класация. Тук ще прочетете за жените, които са успели да си продадат цветето за възможно най-много пари.

  • Натали Дилън – Девойката е дарила най-ценното си на един аукцион срещу сумата от $3.7 милиона.

    Целта ѝ била да събере достатъчно пари, че да успее да финансира образованието си. Е, получила е и малко джобни.
  • Катарина Миглиорини – Бразилският модел отнесла със себе си $1.5 милиона, когато се пуснала на аукцион, който бил спечелен от бразилски милионер. Интересното е, че тя е била на 21 години и все още е пазела девствеността си.
  • Роузи Рийд – Тя е лесбийка, която искала да завърши образованието си и затова решила, че би било удачно, ако направи аукцион в Ebay. Наддаването печели един 44-годишен инженер, който плаща сумата от £8400.
  • Рафаела Фико – Ако си мислите, че Миглиорини е била голяма, когато е продала котенцето си, тогава помислете пак, защото италианският модел – Рафаела Фико, го е направила на 26-годишна възраст. Цената за удоволствието да отвори буркана с краставичките получил господин, който платил €1 милион.
  • Елизабет Рейн – $801 000 е струвала г-ца Рейн, която искала да завърши медицинското си образование. Предварително тя обявила, че 35% от спечелената сума ще отиде във фонд за подпомагане на женското образование в страни със слаба икономика.
  • Грациела Ятако – Ето една, която не е искала да се образова повече. Перуанският модел трябвало да вземе семейната издръжка в свой ръце и решила, че, ако се продаде на добра цена, ще може да плати лечението на майка си и да издържа малкия си брат. В крайна сметката ударила джакпота с оферта от $1.3 милиона.
  • Алина Персеа – Румънка, която имала нужда от малко средства, за да завърши курса си по програмиране. Тя отдала писето си на 45-годишен италианец, който ѝ поел разходите от Венеция и ѝ дал £8800 отгоре.