Мъжка работа

Мъжете си имаме определени неща, които само ние си ги разбираме. Както се казваше в една реклама на известна марка българска бира: „Мъжете знаят защо.“ Знаем и още как. Не очаквам подкрепа от нежната страна за този материал, макар че съм сигурен, че много от нещата ще ги озадачат и ще ги накарат да ме разкритикуват.

Както решите, в крайна сметка.

  • „Дишай дълбоко“ – Обикновено това би трябвало да значи, че си на път да вдишаш нещо свежо, с което да ти се наситят дробовете и да почувстваш някаква свежест. Да, ама не. Непосредствено преди тези думи си се изрязал от задното си отверстие и черпиш околните с вчерашната и по-вчерашната манджа на баба ти.
  • „Нямам търпение, да се видим довечера“ – В превод: „Нямам търпение да ти разкъсам рокличката и да те из*укам, като животно.“ А тя горката си мисли, че копнеш за сините ѝ очи, представяш ли си…
  • Тоалетната е свещено място – Там се случва истинското зараждане на прогреса. Докато мъжете се освобождаваме от злините, отваряме място за добрините. Най-мъдрото и свещено място в една къща е тоалетната. Неслучайно при строеж на нов дом се прави първо нужника.
  • Най-тъжното нещо е похабена сутрешна ерекция – Може и да има на коя да я дариш, но веднага щом се изпикаеш и всичко е отишло по дяволите. Не стига, че заради напрежението в мехура си станал и си се разсънил, ама и след това най-ценното ти е безвъзвратно загубено.
  • „Ще стана за следващата песен“ – Казва всеки мъж, който до преди малко е бил възбуждан от жената и на нея ѝ скимва, че е време за танци. Докато те се разминават само с накукържени зърна, нашият проблем е далеч по-забележим и му трябва време, за да отшуми.
  • Оригня след ядене – По-сладко нещо рядко може да има на този свят. Да си се изрежеш така мощно, като един истински потомък на славни български юнаци.
  • Обществено полезен труд – Единственият, на който сме способни, е, когато пълним дълбокото деколте на стриптизьорката, която горката от безизходица е решила да финансира следването си в университета. Ето това е най-доброто дело, което всички обичаме да правим.
  • Стрелбата по мишена в тоалетната чиния – Уж жените обичат да прекарват по половин час в тоалетната, пък мъжете се заиграват най-много там. Как става този филм, не знам… Любимата ми играе е да попадна на някакво петно! Тогава приемам лично предизвикателството, да го изчистя без да има нужда да презареждам.
  • Да си подушиш пръстите, след като си се почесал – Това се прави с научна цел. Дава се бърз отговор на въпросите от рода на: „Време ли е за баня? Трябва ли да си обръсна топките? Какво толкова им допада на жените?“ и т.н.
  • Когато храним половинката – Тя си мисли: „Колко е мил и грижовен“, а той: „Точно така, бебчо! Напалай го целия!“
  • Единствените случаи, в които се обръщаме към Господ с молитва, са когато жена се качва, да шофира – Всичко духовно в нас тогава се активира и отправяме най-искрените си молитви към всички познати нам богове.
  • Пикаенето в снега – Почти толкова любимо, колкото и стрелбата по мишена. Едно от най-гордите чувства е да си напишеш цялото има в снега. Резервните варианти са подпис и рисунка на лице.
  • Обидите между приятели – За жените е много странно, когато мъжете се наричаме един друг в очите с разни обиди. „Педераст, нещастник, тъпак, олигофрен“… Мога да продължа до безкрай и все пак човекът, на който ги казвам, го обичам като брат и бих скочил в огъня за него! За това глупаво копеле!