Баба разкри тайната на внука си и го скара с роднините

Потребител на Reddit е споделил историята за това как баба му се досетила, че съпругата му е бременна, и разкрила тайната на внука си по време на семейна среща.

Според потребителя новината за предстоящото попълнение не зарадвала брат му, който, както се оказало, също щял да стане баща. В резултат на това мъжете се скарали.

„Преди няколко седмици със съпругата ми разбрахме, че ще ставаме родители.

Решихме да не казваме на никого за това, докато не изминат първите три месеца от бременността. Миналата седмица отидохме на гости на родителите ми с надеждата да им съобщим щастливата новина, но скоро размислихме, защото се оказа, че брат ми и съпругата му също очакват бебе“, спомня си той.

Героят на историята добавя, че той и съпругата му са решили да не развалят щастливия момент за брат си и жена му. 

Тайната им обаче е разгадана още същия ден. „Баба ми твърди, че има „бабешки инстинкт“. Тя посочи жена ми и каза: „Ти също си бременна, нали?“ – споделя авторът на публикацията.

Разказвачът и съпругата му нямат друг избор, освен да кажат истината на семейството. Новината обаче изобщо не зарадвала брат му, който според потребителя винаги се е съревновавал с него. Мъжът се надявал да бъде първият, който ще дари родителите си с внуци.

Според самия потребител той не вижда нищо лошо в това той и неговият роднина да имат деца на една и съща възраст.

В резултат на това обаче между братята избухва кавга. „Казах му, че изглежда много жалък, защото вместо да се радва, че ще става баща, се ядосва за някаква глупост. В отговор брат ми и съпругата му станаха и си тръгнаха. Сега той казва, че съм развалил големия момент и съм се държал така, сякаш в случилото се няма нищо особено“, оплаква се авторът на публикацията.

Превод и редакция