Samsung спира поддръжката на едни от най-добрите си смартфони в историята

Samsung продължават да доминират световния пазар на смартфони въпреки все по-сериозната конкуренция на Apple и водещите брандове с Android. Корейският бранд избра различна стратегия с премиерата на Galaxy S21 серията, която се случи няколко седмици от традиционния график.

По този начин компанията гарантира по-високи продажби на смартфоните, което е ключово за битката им с Apple. Атрактивното портфолио на Samsung ще е все по-фокусирано към устройствата с гъвкави екрани.

Следващото голямо събитие ще се проведе през юли, като сега насочваме вниманието ви към два от най-добрите смартфони създавани от Samsung досега.

Това са Samsung Galaxy S8 и Galaxy S8 , които получиха последния си ъпдейт за сигурност. Собствениците на устройствата вече няма да бъдат обект на подобни актуализации. Припомняме ви, че oфициалната премиера на моделите стана факт през пролетта на 2017г.

Според много анализатори и потребители това продължават да бъдат две от най-добрите устройства на Samsung в световния пазар на смартфони.

 

 

Актуализираният дизайн е водещ акцент в Samsung Galaxy S8 и Galaxy S8 , които се появяват само шест месеца след проблемите с Galaxy Note 7. Много случаи на батерии, които се самозапалват в крайна сметка принудиха Samsung да изтегли модела от пазара.

Samsung Galаxy S8 въведе любопитна промяна в серията Galaxy със своя по-широк дисплей, който буквално се слива в двете страни на рамката. Най-добрият хардуер за времето си, както и впечатляващата камера се утвърдиха като другите предимства на Samsung Galaxy S8 и Galaxy S8 .

На този етап Galaxy S8 Active и Galaxy S8 Lite ще продължат да получават ъпдейти за сигурност, както досега.

 

Oще от Digital: Смартфоните Samsung Galaxy A ще получават тригодишни ъпдейти за Android