Няма да повярвате какво прави Прея зад кадър в “Шоуто на Цитиридис“ СНИМКА

Работата в „Шоуто на Цитиридис“ подейства като своеобразен рестарт за младата певица Прея, която наскоро издаде и какви ги върши, когато камерите не са включени.

Изпълнителката приема новото си работно място като шанс да заяви таланта си още повече, но и като възможност да работи точно това, което най-много обича дори и в пандемична ситуация, каквато е настоящата.

„Все още трудно балансирам останалите си задължения с тези в предаването. От две години съм самопродуциращ се артист, което само по себе си е работа на пълен работен ден.

Но дясната ми ръка Златина изключително много ми помага, а и започвам лека-полека да свиквам. Използвам кратките почивки в офиса, за да пиша песни, да тренирам и да се упражнявам на инструмент“, признава Прея и добавя, че зад кадър винаги е много забавно положението.

„Всеки е тук с нагласата да направим заедно нещо забавно и хубаво, така че настроението винаги е на ниво. Николаос има сет барабани в гримьорната си и също използва почивките, за да свири. Това създава инстантно парти, а и с разнообразието на гостите никога не скучаем – всеки ден е различен. И това е много ценно“, разказва още певицата пред в. „Всичко за семейството“.

От думите й става ясно, че преди да приеме работата в „Шоуто на Цитиридис“, тя е имала и друга покана. В началото не е била съвсем сигурна дали това е нейното място, но впослествие с екипа много се харесали и си паснали. „Не съм си се представяла точно в тази роля на този етап от кариерата си. Предаването и хората, които стоят зад него, обаче наистина много ми харесват и ми се искаше да бъда част от него“, признава още изпълнителката.