“Дяволското гърло“ със световна премиера, телевизия AXN го купи СНИМКА

Екипът на „Дяволското гърло“ със сигурност има сериозен повод да почерпи, защото тези дни стана ясно, че американската телевизия AXN е купила хитовия български сериал, който съвсем скоро ще има и световна премиера.

За да стане сделката факт копродуцентите Нова телевизия и компанията на Евтим Милошев „Дрийм тийм“ подписват тристранен договор с тв канала.

Както е известно AXN е собственост на „Сони пикчърс телевижън“, издържа се от реклама и абонамент и излъчва основно екшън филми, сериали и риалити програми.

След успеха на криминалната поредица, в която главните роли се изпълняват от Владимир Карамазов и Теодора Духовникова, „Дрийм тийм“ е готова да снима и втори сезон, който също очаквано ще бъде излъчен по Нова телевизия.

„Толкова много история имаме с него, че можем спокойно да напишем книга. Че и две – едната драматична, другата комична… В момента работи по нещо много чакано и от мен, и от вас“, написа и актьорът Владо Карамазов в Инстаграм профила си, с което и подсказа, че се работи по нов сезон на хитовия сериал. Той публикува снимка с креативния продуцент и сценарист Иван Спасов, с когото работиха и по криминалната драма.