Учителка прави секс с 15-годишен над 50 пъти!!!

15-годишно момче от Манчестър, Англия, е бил белязан за цял живот. Белезите са от сексуалните ласки на 30-годишната му учителка. Медиите в Англия съобщават, че двамата са имали сексуални отношения поне 50 пъти по време на „връзката“ им. Те се запознават в Abraham Moss Community – училище за частни уроци, където Caroline Berriman се е възползвала от младия мъж.

Аферата започнала по време на допълнителни часове по английски и математика, които младежът вземал при Caroline, но за жалост или щастие, нещата скоро тръгнали в различна посока. Палавата учителка намерила младежа във facebook, след като поискала телефонния му номер, започнали често да си пращат съобщения и снимки.

След пет месеца на писане и флиртуване двамата най-накрая правят секс. Това извежда връзката им на нов левел и те започват все по-често да се виждат и да се задоволяват. Двамата се виждали толкова често, че малката дъщеричка на Caroline започнала да нарича 15-годишния младеж „татко“.

Проблемите за 15-годишното момче започнали, когато Berriman го стаписала с новина, че е бременна от него. Шокът за момчето бил неописуем. Той споделил с по-големия си брат за тайната си връзка и за създалата се ситуация. Очевидно по-мъдрият брат на младежа казал на родителите си за палавата учителка, след което те поискали от младежа да прекрати отношенията си с нея, или ще съобщят в полицията.

Когато момчето опитало да скъса с Caroline Berriman, тя изпаднала в истерия и нападнала младежа. Нещата за тийнейджъра те първа се влошават. Учителката дори излъгала момчето, че е взела назаем от родителите си 20, 000 паунда, за да могат да избягат заедно. След като чува достатъчно лъжи момчета отива и се оплаква в полицията.

Caroline Berriman бе отстранена от работата си като учител и изправена пред съда. Тя признава за сексуалните си деяния с непълнолетното момче, но въпреки това получава само 250 часа общественополезен труд и две години условна присъда.