Блахович към Адесаня: Време ти е за 20-1 в ММА

Ян Блахович вярва, че ще победи Израел Адесаня в битката им. Шампионът в полутежка категория ще брани титлата си срещу шампиона в средна категория в главната битка на UFC 259, което ще се проведе на 6 март в Лас Вегас.

Блахович в края на месеца ще стане на 38 години и твърди, че ще нокаутира Адесаня с ритник в главата. Ян е с рекорд 27-8 в ММА и се намира в серия от 4 поредни победи, от които 3 с нокаут.

Той приключва 17 от своите съперници и само 3 пъти губи с приключване. Блахович губи само 1 от последните си 9 битки в UFC и вярва, че той е избран да спре непобедената серия на Израел:

“Израел Адесаня е много добър боец. Той е шампион. Никой не успя да го победи и е с рекорд 20-0 в ММА. Той трябва да е добър и мисля, че е такъв. Сега обаче е време за 20-1 в ММА. Вярвам, че съм този, който ще го победи и ще го направя. Притежавам тази легендарна полска сила.

Той ще почувства тази сила. Адесаня ще види. След първия удар или ритник Адесаня ще разбере за какво му говоря. Говоря му за легендарната полска сила. Нокаутирам го във втория рунд с ляв ритник в главата”, заяви Блахович.

mma.bg