Антония Петрова-Батинкова с голяма изненада за сина си ВИДЕО

Антония Петрова-Батинкова и съпругът й Ивайло организираха пищно тържество по случай 2-ия рожден ден на сина си Благовест и превърнаха личния празник в национален. На същия ден миската празнува и своя имен ден.

Антония изненада много с кадрите, които публикува в социалните мрежи, където от известно време не беше качвала нищо ново, а знаем, че принципно е активна там. А фотосите от партито говорят достатъчно.

На празненството в клубната къща на Пирин голф в Разлог, на което малкият Благовест има визия на истинска кралска особа, не само заради синия цвят на костюмчето, са присъствали само роднините и най-близките приятели на звездната двойка.

„На 17.01., семейство Батинкови имаме Национален, семеен празник! На този ден, всеки член на нашето семейство има празник: аз имам имен ден и станах майка, съпругът ми стана баща за първи път в живота си, а най-важният празник от всички е, че се роди синът ни The Best Batinkov! Честит 2ри рожден ден, Сине! Обичаме те завинаги!“, написа Тони в профила си, където получи и стотици пожелания.

Любопитна подробност е, че на същия този празничен ден преди повече от година, Антония и Ивайло направиха престъпулка на сина си в центъра на Банско, облечени в традиционни народни носии.