Милионерът, който предпочита да живее в Volkswagen Van 1978 година

 Наричат го човекът в караваната. Даниел Норис е икона в бейзболната лига, само на 21 години е, вече милионер и най-добрият играч в Торонто Блу Джейс. Въпреки, че е милионер, той предпочита да живее в Volkswagen Van от 1978 година.

„Харесва ми да живея, като свободен човек, да преживявам приключения всеки ден.

По добре ми е да готвя на малкото котлонче в буса, от колкото да отида в някой скъп ресторант, е понякога ходя и на ресторант, но това не означава, че като имам пари, трябва да живея в лукс.

Луксът много доскучава, а когато използваш обикновени неща, като бусчето ми, се чувстваш жив, чувстваш се свободен, честно казано предпочитам кола от 1978 година, отколкото кола 2015 година. Защото това съм аз, парите не трябва да променят човек, и не трябва да го контролират Хората трябва да живея така както искат, а не както трябва. Повечето хора не живеят по този начин, ако са бедни си казват „Бедни сме и затова живеем в този стандарт“, а тези които са богати казват „Богати сме, затова ТРЯБВА да живеем в по-висшият стандарт“, а не трябва, хората трябва да живеят така, както искат.“