Човек обезобрази тялото си с фитнес

Мъж излезе в ефира на Португалската Телевизия, за да покаже какво е направил с тялото си. Човекът с „екстремното тяло“ е по известен като Valdir, и разказва за живота си. Преди години хората са му се присмивали, че бил твърде слаб, и затова той решава да се „напомпа“. След като използва химия, гърдите, бицепсите и трапеца се превръщат в големи кръгли балони.

В предаването той споменава, че първото което е направил „екстремно“ са бицепсите, по този начин впечатлявал хората около него.  След това напомпал и други части от тялото си. Валдир не се срамува от това което е направил, ами точно обратното:

„Гордея се с тялото си“

„Не го препоръчвам на всеки, не всеки може да се харесва така, но аз лично много се харесвам, и смятам да продължа да променям тялото си. Следващият етап, ще бъде уголемяване на краката“

Въпреки самоувереността си, зрителите на предаването, го подложиха на критика. Не от тялото си трябва да се срамува, а от начина си на мислене, и да се харесва такъв, какъвто е, а не да се влияе от чуждото мнение и да се обезобразява.