Мистериозно НЛО бе запечатано до МКС по време на живо предаване ВИДЕО

Когато астронавтите са излезли извън пределите на Международната космическа станция, то камерата, поставена на станцията и предаваща на живо, е заснела странен обект. Даденият летящ обект с огромна скорост е напускал Земята, съобщават световните издания.

Трябва да са отбележи, че запечатаният НЛО напълно може да се нарече „космически“. Това може да се обясни с факта, че той лети с извънредно голяма скорост, което не е характерно за наземните превозни средства.

Освен това той най-вероятно отива директно в космическото пространство.

Видеото е заснето на 6 април 2020 г. Разбира се, трябва да се каже, че често НЛО са наблюдавани на земната орбита. Те се оказват в различни части на земната атмосфера и дори извън пределите й – в космоса, близо до нашата планета. 

Интересен момент в тази ситуация е, че въпреки огромния брой подобни случаи, които са се случвали в миналото, космическите агенции не обръщат никакво внимание на тези обекти. Или просто се правят, че не ги интересува, защото през цялото време от експертите не е имало абсолютно никакви коментари или обяснения относно случващото се.

На свой ред учените също не виждат нищо. Те продължават да задават въпроси дали има живот на други планети и има ли извънземни, но не виждат преки доказателства за това, което се вижда от МКС. Въпреки че това може и да е просто оптична илюзия и всъщност това да не е НЛО, а някакъв друг странен обект.

Превод и редакция