Летящия домат награби Нина Добрев в Мексико

Трикратният олимпийски шампион по сноуборд Шон Уайт е в разгара на романтична ваканция с родената в България актриса Нина Добрев. Влюбените избраха за почивката си тузарския мексикански курорт Тулум, където дълго отмаряше и дъщерята на Христо Стоичков – Михаела.

31-годишната Добрев демонстрира невероятни форми на брега на океана и освен че се плиска във вълните с американското си гадже, тя играе плажен волейбол с приятелки. Уайт, известен с прякора си Летящия домат, е много грижовен към Нина, като я маже със слънцезащитен лосион и оправя презрамките на банския й.

„Нина и Шон си пасват идеално, защото са хора с волен дух – разказа техен близък пред US Weekly. – Чувстват се удобно един с друг, а освен това се подкрепят на професионално ниво. Имаха късмет, че прекараха карантината заедно, защото бързо се сближиха“.

Чувствата между Добрева и Шон (34) избухнаха по време на изолацията заради коронавируса, която ги завари в Малибу. До 2017-а Нина имаше връзка с колегата си от сериала „Дневниците на вампира“ Иън Сомърхолдър, а след това една година ходеше с режисьора и сценарист Грант Мелън. Те се залюбиха на нейния 30-годишен юбилей. Четири месеца по-късно Грант и Нина се появиха заедно на фестивала в Кан, където дадоха израз на чувствата си. Междувременно бяха засечени и на плажа в Маями в доста интимни пози.

В началото на 2020 г обаче те се разделиха и най-популярната нашенка в Инстаграм (с 20,4 млн. последователи) бързо му намери заместник в лицето на Уайт. През 2018 г. Шон стана най-успешния състезател по сноуборд за всички времена, след като триумфира с третата си олимпийска титла в Пьонгчанг в дисциплината халфпайп.

“Телеграф”