5 мита за кунилингуса

Кунилингусът е една от най-трудните дисциплини в секса, като мъже и жени дружно изпитват затруднения в практикуването и получаването.

Има доста митове, които вилнеят около него и те най-вече са измислени от хора, които нямат представа какво, как и защо се прави там долу.

  1. Промивката не кара вагината да мирише по-хубаво – Влагалището си има свое овлажняване, което съдържа химикали, които имат за цел да убиват определени микроби, причиняващи инфекции. Промивката на влагалището води до разстройване на pH баланса.

    Така бактериите имат по-пряк достъп до най-интимните женски части и е възможно да предизвикат сериозни щети, сред които най-незначителните ще са в промяната на вкуса и миризмата.
  2. Оралният секс не е напълно безопасен – Посредством орални ласки също се предават венерически болести, но не само. Почти всеки вид заразно заболяване може да се предаде, чрез обмяна на телесни течности, каквито са слюнката и овлажняването на вагината. Помислете добре следващият пък, когато искате да повдигнете тонуса на хремавата си приятелка.
  3. Женското празнене не е мит – Жените наистина могат да пръскат вагинални сокове, както дават в порно филмите. Всички те го могат физически, но малцина са онези, които са усвоили техниката му. Това, което се случва, е същото, което спохожда мъжете, когато свършват, с тази разлика, че от отверстието ѝ излиза под налягане същата течност, която просто я овлажнява.
  4. Празненето няма нищо общо с пикаенето – Урината идва от уретрата, а течността при свършване от вагината.
  5. Има предпазни средства за жени – Приличат на материала, от който са направени презервативите. Тънки листчета от гума, които се наричат дентални протектори. Те предпазват жената от наранявания, ако вземеш да използваш повече зъби от необходимото.