Потник на Джеймс Хардън висял от тавана на… стриптийз клуб

Джеймс Хардън е един от най-талантливите и известни играчи в баскетбола зад океана. Качествата и статистиките му в офанзивен план вече го нареждат сред най-добрите реализатори в историята на НБА, а вече осемгодишният му престой в Хюстън може да значи, че един ден потникът му с №13 ще виси от тавана на „Тойота Сентър“. Хардън, обаче, вече е преживял нещо подобно, макар и не в баскетболна зала.



Ентусиазмът на „Брадата“ към стриптийз клубовете е добре известен в НБА. По време на епизод от подкаста на Джо Бъдън, един от водещите разказа как звездата на „ракетите“ е похарчил 1 милион долара в стриптийз клуб в Хюстън и по този начин собствениците на клуба са окачили негов потник да виси от тавана на заведението.

„Потникът на Джеймс виси от тавана. Те направиха това, защото Джеймс е харчил много пари, разбираш ли какво имам предвид? Затова те окачиха потника му на тавана на стриптийз клуба“, разказва водещият.

Преди спирането на сезона Хардън водеше реализаторската класация със средно по 34.4 точки на двубой, добавяйки по 6.4 борби и 7.4 асистенции.