Секси спортистки влудяват София

Спортът отдавна е излязъл от стадионите и фитнес залите. Фитнес треньори, танцьори и акробати са част от програмите на големите клубове, но най-големият хит е в Bedroom premium club. Това са двете изкусителни румънки Daniela Ella и Roberta Alyssam. 

Те се оказаха едни от най-сексапилните и ухажвани дами в клуба.

Причината е повече от ясна – изкусителните им танци и визия, по които въздишат всички мъже. За да ги постигнат обаче и двете прекарват стотици часове във фитнес залите. Ежедневието им е изключително натоварено и ако не пътуват със самолет, с кола или с друго превозно средство, то значи са на сцената. Буквално за седмица те могат да бъдат в Турция, Франция, София, Хърватска, Ибиза и Турция. Танцуват близо 4 часа на сцената всяка вечер, а първото нещо, което правят, когато се настанят в хотел, е да намерят фитнеса. 

Роберта е едва на 22 години, а още на 6 започва да тренира спортни танци. На 16 години вече танцува в три от най-големите клубове в Букурещ. Превърнала е танците в изкуство, но истинската и мания са татуировките. Мъжете винаги я питат колко е висока, защото е над 180 см. Другият въпрос, който често и задават е колко дълго може да издържи да танцува.

Рекордът и е 8 часа. Заедно с Даниела от няколко години танцуват като дуо. Определят себе си като „магнит за мъжки погледи“, а спортните танци са тяхна запазена марка. Единственото място, на което са винаги усмихнати и щастливи, това е сцената. Даниела започва да танцува преди близо 10 години и всеки ден е на стриктен хранителен режим.