Омръзна ни от сърдити жени

Във всеки сайт, във всяка телевизия, на всеки ъгъл, по всяко време, навсякъде има жени, които мрънкат, че мъжете им не били такива или онакива.

„Къде изчезнаха истинските мъже?!“ – това се тръби навсякъде, където има и капчица женско мнение.

На една мъжът ѝ не се прибирал по 3 седмици в месеца, децата били пораснали без него, тя имала женски проблеми, които имали нужда от мъжко внимание и т.н. Всичко това тя споделя на приятелката си по телефона, докато е на почивка на някой гръцки остров, докато мъжът ѝ лекува хемороиди в камиона на път за Дания.

Другата пък отговаря, че ѝ писнало мъжа ѝ да е постоянно вкъщи, гледал само мачове, не я бил водил на ресторант от 2 месеца, имала нужда от нови обувки, пък той нямал пари, да ѝ ги купи. „Ох, муци, чакай да си включа Iphone-а, да се зарежда, докато си говорим, че още колко имам да ти разправям…“ – завършек на първи епизод от 3-часовия разговор по телефона за 1600лв.

Трета се жалва, че ѝ било омръзнало от нагона на гаджето ѝ, че постоянно искал да правят секс, а в същото време не искал една кола да ѝ купи като хората, та се принуждавала да кара някакво „счупено“ Audi TT.

Още една пък стигнала до крайност и с уж разочарована физиономия казва, че нейният имал всичко, само не и любовна писалка, с която да я задоволява, та се принуждавала да търси помощ от комшията, който не ставал за нищо друго, освен за чукане и да носи тежко по стълбите.

А бе, ей, аланколу! Женските! Да вземете да се стягате, че е започнало на повечето да ни писва от мрънкотения и жалване в разни псевдо-предавания, където всяка е много силна и буйна на думи, ама, когато вземете да остарявате и гравитацията започне да опъва телесата ѝ в посока към цветята, тогава ще я видя, какво ще прави! Докато сте млади и още кладенеца ви не е пресъхнал имате избор, но винаги ми става много интересно, щом започнете да махате датата си на раждане от facebook! Осъзнайте се, докато е време, че после и пари да ни давате, пак няма да ви искаме!