Десет трика за по-добър секс тази вечер

Готови ли сте за довечера? Ако не сте прочете тези малки съвети, как да прекарате нощта по игриво. А ако сте готови… е не ви пречи да хвърлите едно око на тази статия, може да ви е ползена.

1.Фокусирайте се върху любовната игра

Ако искате да правите страхотен секс обърнете малко повече внимание на любовната игра. Така ще се отпуснете и опознаете повече и сексът ще бъде по-интересен.

Любовната игра е като диалога при запознанството, само че доста по-забавен.

2.Накарайте я да се отпусне

Когато целта ви е да предразположите жената до вас, обърнете й повече внимание. Тя ще забележи това и ще отвърне със същото. „Включете я“, и я настройте за сексуални приключения, така ще изпитате по-голямо удоволствие и двамата.

3.Малко мръсотийки

Възбуждащо е за нея да чуе вашите мръсни словоизлияния. Не прекалявайте с думичките, все пак имате и движения да извършвате. Друг ценен съвет е да не псувате, а леко и нежно да я галите със внимателно подбрани мръсни думи.

4.Усетете пулса

Това е доста добър и ценен съвет. Когато усетите пулса на партньора си, се настройвате на неговата вълна. По този начин печелите и двамата, защото заедно вървите по пътя на удоволствието.

5.Пробвайте бързо

При максимална възбуда, бързите движения правят секса по динамичен. Интересното е, че когато започнете бавно и в един момент включите на максимална скорост, разчупвате играта и усещането е по-силно. Един вид изморителната бързина е почивка за по-бавна игра.

6.„Зелена светлина“

Пробвайте някои нови пози. Дори и да са по-трудни, те ще ви помогнат да оцените следващата поза. Дайте зелена светлина на фантазиите си, нощта е ваша. Освободете се, прескочете границата и се пуснете по реката.

7.Влагата в секса е задължителна

Използвайте лубриканти. Колкото по мокро, толкова по-добре. Старайте се винаги да е достатъчно влажно, за да може да пробвате повече неща, иначе ще си причините дискомфорт. Половата област, трябва да бъде като очите ви – никога суха.

8.„Пауза преди финал“

Паузата преди финала на сексуалния акт, не е като реклами преди края на филма. Тя носи повече удоволствие. Ако усетите, че сте сигнали до върховния момент – СТОП. Задръжте малко и след това продължете. Разбира се, не трябва да си почивате, ами просто да прекъснете за няколко секунди, след това давайте на максимум.

9.Не отказвайте помощ

Ще се изненадате колко са полезни сексуалните играчки. Ако ги включите в предварителна любовна игра, може да спестите време, както и да отпуснете партньорката си така, както и сам не бихте могли.

10.Изненадайте я

Харесвате ли сексуални изненади? Кажете на партньорката си, какво смятате да направите с нея. Опишете й плана си много подробно. Като мястото, леглото, началото, средата, края, общо взето всичко. След това следвайте плана, като леко го изменяте, стъпчица по стъпчица. Гледайте да е деликатно, иначе може да я изгубите. Да няма после, хънта-мънта.