Катерина Миленкова, ака Kety Core за промените, Playmate, секса с друга жена и ролите в леглото

Срещнах се с една от най-скандалните българки за последната година, която предпочита да е в на хората устата, отколкото в на хората краката. Очакванията ми бяха, че ще си поговоря с едно едрогърдо развратно момиче, което ляга и става с мисълта за мъже, но в крайна сметка останах приятно изненадан. Катерина Миленкова, по-известна по родните ширини, като Kety Core, е една съвременна дама. Какво ще рече това? Съвременната дама не кокетничи и не използва клишета.

Съвременната дама не иска на всяка цена хората да я харесват, но държи да я уважават. Съвременната дама може „сама да си отвори бутилката с вода“ и мъжете в живота ѝ нямат избор, освен да вървят рамо до рамо с нея, защото в противен случай ще се сблъскат с пиперливия ѝ нрав. Катето е една истинска съвременна дама, която с финес ще ти покаже среден пръст и ще ти демонстрира къде да си го завреш. Искам да ви я представя в светлината, в която я видях през собствените си очи, чух я със собствените си уши и я приех със всичките ѝ недостатъци, с които тя се гордее.

Срещаме се с нея в едно заведение в българския град на греха – Студентски град. Оказва се, че и на двама ни е, меко казано, неудобно, от факта, че сме попаднали отново в клоаката на родното висше образование, но кой ми е виновен, че първото място, за което се сетих, бе именно там. Сядаме двамата на една огромна маса, която сякаш заблестя от присъствие ни или поне от нейното. Сменяме няколко приказки на изключен микрофон и на мен бързо ми става ясно, че си имам работа с жена, чието IQ е далеч по-високо от на накъдрен силиконов женски орангутан. За това ѝ отдадох нужното уважение и мислено посмекчих тона на част от въпросите, които си бях написал на един лист.

Любопитно ми бе да разбера, защо толкова напористо отказва да се представя пред света с истинското си име, а държи на прозвището си. Оказва се, че Kety Core е името, с което я е кръстил Диан от „Star Academy“ преди години. Катерина Миленкова е едно несигурно момиче, което не знае на къде е тръгнала, докато Kety Core е нейната по-добра версия.“ – отсича тя и разсейва всички мои съмнения.

Скоро ще започне новото издание на Playmate конкурса и нямаше как да не я поразпитам за събитията от преди почти година, когато не тя, а Виктория Ананиева грабна приза за 2014. Опитвам се да разбера как се чувства от на пръв поглед проваления опит, да се хареса на хората, чрез онова състезание и какво мисли за победителката, но тя тактично отклонява опитите ми, за да науча малко пикантии. Усещам само, че титлата на практика не е била такъв фактор за нея, а по-скоро самото участие е причината днес да я виждаме да сияе по-силно от всякога.

Победителката Вики от 2014

Победителката Вики от 2014

Реших малко да я поразпитам за личния живот, за живота извън сцената и далеч от светлината на прожекторите. Усещам я как започва да се отпуска повече, тъй като очевидно говори за по-любими теми. Научавам, че от миналото лято официално е горд собственик на Honda CBR 600 RR, за който твърди, че е сегашната ѝ любов. Срещнали се в един стар и прашасал гараж и веднага щом се погледнали се влюбили един в друг. Тя се прибрала с него вкъщи и заживели щастливо, поне докато времето не застудя и не трябвало да го остави, да почива, поне до следващото лято.

Знам, че се интересувате горещо и именно затова реших, че трябва да науча и дали има някой, с който си държат ръцете, докато карат из софийските улици. Оказва се, че Кети е „самостоятелна бойна единица, която се чувства добре сама в собствената си компания.“ Веднага след това я попитах за паролата, с която се отключва сърцето ѝ, а тя ми отговори нещо простичко: „Бъдете истински.“ Може да ви звучи глуповато и клиширано, но уточнението ѝ ще ви помогне далеч повече: „За мен един мъж е мъж, дори когато плаче, когато е слаб, когато има нужда от помощта на жената до него. Това е истинският мъж! А онзи, който тропа по масата и ми крещи за липсата на ракия и салата, най-много да му я изтряскам в главата и да го пратя, да си ходи.“ Така, като я гледам, е дребничка, но в никакъв случай не е слабичка и беззащитна, тъй че съм склонен да ѝ повярвам и отгоре на всичко си представих как превръща думите си в действия.

След установяването на войнствената ѝ същност, решавам че ще е уместно да я попитам за татусите и обеците, с които се е нашарила. Без много да му мисли ми казва една своя собствена сентенция: „Това са белезите на моята психика, изразени върху тялото ми.“ Направо усетих как си намерих тема за размисъл след тези думи!

Минаваме през разсъжденията за пластичната хирургия, където мнението ѝ е по-скоро негативно, но признава, че единствено би се възползвала от уменията на някой хирург, ако е била обезобразена в следствие на болест. Осъжда всички останали козметични практики, като ги определя за „доброволно обезобразяване на иначе красиво лице, тяло и крайници.“

Навлизайки по-дълбоко в разговора ни се добрахме до една точка, в която вече ми стана много любопитно, а сигурен съм и на вас. Поговорихме си малко за секс. Малцина са били онези щастливци, които са я виждали в най-беззащитното ѝ положение, а именно да бъде с разголена душа пред тях. Само онези или по-скоро онзи (, защото е бил един-единствен до сега) е бил привилегированият, на който тя е показал най-дивата си и същевременно нежна страна. Всички останали са били за задоволяването на едната физическа нужда, след която всеки е поемал по своя път.

След това попитах и за двойките, тройките, осморките, ролевите игри, секс играчките и секса с други жени. В отговор получих следното: „Сексът е интимно преживяваме между двама души, в което трябва да има вихрушка между ролите, играчките и класиката. А по отношение на секса с друга жена, мога да кажа, че съм влюбена в моята приятелка Стефи! Изключително много го обичам това момиче! С нея съм стигнала до края и не ме е срам, да си го призная!“ Тук подозирам, че съм сложил една глуповата гримаса на лицето си, защото веднага си представих едно огромно легло със сатенени чаршафи и две неземни красавици, които се гонят и боричкат под чаршафите му. А аз стоя някъде там, пуша пура и пия малцово уиски, макар никога да не съм пушил и да съм скаран с алкохола вече повече от година.

Решавам в един момент, че е време да сменя темата, защото започва да ми става неудобно от обяснимата ерекция, която повдига панталоните ми в малка, но добре оформена палатка. Крайно време е взе пак да разбера с какво се занимава, след като вече отдавна не се появява по подиумите из нощна София. Оказва се, че учи и работи, като всяко нормално момиче на нейната възраст, но с далеч по-голям успех от повечето. Активно се занимава в момента с телевизия, реклама и шоу програми, като именно това са целите ѝ в следващите 12 месеца. Надява се, че инерцията, която е набрала през последната година, ще продължи да се усилва и ще я изкачи на върха, към който така целеустремено се е насочила.

На мен не ми остава нищо друго, освен да изключа диктофона си и да се насладя на последвалите минути, в които с нея си поприказвахме за неща, които съм длъжен да запазя в тайна, тъй като предпочитам да остана мъж, който държи на думата си. Оказа се, че и джентълмените ѝ правели добро впечатление, та реших и аз така. Имало ги, ама били малко, та реших да премина от тяхната страна.