Людмил Хаджисотиров: Липсата на концентрация ни попречи да спечелим

Старши-треньорът на Рилски спортист (Самоков) Людмил Хаджисотиров заяви след загубата от Левски Лукойл в дербито на VIII кръг от редовния сезон в Националната Баскетболна Лига, че липсата ан концентрация в някои решителни моменти е причината за днешното поражение.

„Аз също съм съгласен с Константин Папазов, че се получи много равен двубой. Представихме се силно в нападение и се вижда от тези 28 асистенции, с които приключихме. Мисля, че в третата част заиграхме, както трябва, и както можем да победим Левски Лукойл.

След това, в последната част, имахме проблеми със спирането на двамата им основни играчи Йънг и Чийтъм. Ние допуснахме някои грешки в защита в края, а в такъв мач те тежат много. За съжаление, имахме ситуации, в които и ние водехме, но заради липса на концентрация, допуснахме технически грешки, които не трябва да се получават при толкова опитни баскетболисти. Именно там се получи разликата в днешния мач. Поздравявам отбора на Левски. Мисля, че се борихме максимално, искахме много победата, но днес не ни се получи“, заяви Хаджисотиров пред БНТ.